2011. szeptember 4., vasárnap

Látogatottságnövelő bejegyzés következik

Bár még nem akartam írni róla, mert ugye ez nem is igazán jelent semmit (a linket csak saját felelősségre nyissátok, undi elemeket tartalmaz!), csak annyit, hogy talán lassacskán munkába lép a gépezet, de aztán arra jutottam, mégiscsak lejegyzem a későbbiekre vonatkozóan. 
Mert milyen jól is jött ma ennek tekintetében, hogy pár évvel ezelőtt oly gondosan és gyakorlatiasan fölvéstem, hogy mi kerüljön a kórházi csomagba? Pillanatok alatt becuccoltunk Hunor segítségével, -bár részéről voltak kényszeres elemek, pl. amikor körmeszakadtáig ragaszkodott ahhoz, hogy kórházi könyvként az annapetigergőt vigyem, mert Zsiga azt szereti, vagy amikor a n+1.-en plüssállatkát kellett kiebrudalnom a szülőszobai pakkból-, de alapvetően szűk 10 perc alatt minden a helyére került. 

És nem, lélekben csöppet sem állok még készen a szülésre. Kettő darab jóslófájásokkal bőven átitatott éjszakát tudok magam mögött, és a jövőhetünk programokkal sűrűn teletűzdelt. Fáradtnak és erőtlennek érzem magam, és ezen az a  tény sem segít, hogy a lelkiállapotom a tüzetokádó sárkány és a sírásból hisztérikus röhögésbe átcsapó némber között lebeg. S közben rendszertelenül fájdogálok.
 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator