2011. szeptember 28., szerda

5ös-7es

Ennyi percesek váltakoznak rendszeresen. Lehet, hogy túl korai, de a két kicsivel nagyon nehezemre esik befelé figyelni, így úgy döntöttünk, lassan összecihelődünk és nekivágunk az éjszakának. 

Fáradt vagyok. És jelen pillanatomban azt érzem, félre teszem (h)ősanyaságomat és kérek valami tompítót. Vagy újra műtétért könyörgöm, mint Minkócánál. 


S egy bónusz lak. 40+2. Szülés-közvetítő(k) lesznek, bár azt nem hiszem, hogy onlány maradok, szerintem csak a végén lesz erőm jelentkezni. S mivel, kísértetiesen hasonlatos a Minkaszüléshez a Zsiga kibukkanása is, így hajnal előtt kétlem, hogy különválnánk.

Köszönjük a rengeteg felénk áramló pozitívságot, nagy szükségünk van most rá!

Csóközön

innen is annak a kedvesdrága, és a szakmáját teljes szívéből szerető és gondos odaadással űző dottornénak, aki tegnap 4 órás várakozás után vérbosszút esküdve sem volt hajlandó aláírni az amúgy tökéletes köldökzsinór áramlásos és ctg paptyíromat, eszement felelőtlenségemre hivatkozva, mert még mindig szabadlábon lébecolok, hogy kapja be felelősségem teljes tudatában jól vagyok, csak az elmúlt évek távlatából már nagyon is elfelejtettem, hogy mennyire erősen is tudnak -nekem- fájni a tízpercesek (és akkor a kétpercesekre még gondolni sem akarok...)

Lesz itt szerdai szülés, most már talán én is elhiszem... de ha ismét csak szórakozik velem ez a kölök, akkor-akkor... még magam sem tudom mit csinálok vele, ha végre-végre kibújik.
 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator