2012. január 25., szerda

csakegynap

Nincs is szebb ébresztés reggeli rémálmaidból* annál, minthogy Elsőszülötted az arcodtól 10 centire danolja, hogy boldogság, gyere haza, késő van, gyere haza!


*ezek szoros összefüggésben állnak egy időutazással, melyben régkori éned éppen azon vitatkozik a jövendőbeli férjeurával, -akinek az édesanyjával fogsz elsőtalálkozni, megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag egyedül, az Üllői úti metrómegállónál-, hogy elfogsz késni, mert természetesen késében vagy, hiszen reggel van és az sosem volt a topidőd. És tudod, hogy még szoliba is be akartál menni aludni barnulni, meg kávét is akartál a kofisopból, munka előtt. (hogy régen mikre nem volt időm?!). Majd nagyhirtelen visszazuttyansz a jelenbe, és újra várandós vagy, de az első kétcsíkos és a villámszülés közt egy sóhajnyi idő telik el, ismét fiú, szépnevű, el is süllyesztettem a szívem mélyére. (Bigi is álomnevű)


S egy videó a mindennapjainkról, mert ez olyan vicces -Hunor szerint-, ezért szinkronba nyomatják a Hugoccsal. A legviccesebb persze a kádból kikiabálni pontugyanígy.

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator