2011. október 25., kedd

Napigyors

Már megint csak a csúsztatások meg a restanciák.

Pedig hétvégén volt egy léleksimogató kecskés-szappanyos-tőtöttpaprikás nagytalálkozás, aztán egyértelművé vált, hogy azok a láztokozó veres körök a tejtárolómon mégsem "csecs-foltok", mint ahogy azt előzetesen a hitös lódoktor diagnosztizálta, hanem valószínűleg mellgyulladás.

Az október 23-ról meg sok magvas két profán gondolat is eszembe jutott:

- az egyik EZ a játék, amely rádöbbentett, hogy ismét eltelt egy év. S hogy mi valósult meg a három éve megálmodott álmaimból? Huncmackó valóban szerelmes egy (pár) 4-5 éves szöszkébe. Ugyan nem kell előttük elhaladva az oviba jutnunk reggelente, de olykor a kertben elvétve tengődő virágaim látják kárát a minimacsó udvarlási szokásainak. Hugi valóban szeretne minden reggel oviba menni, majd kérvényezem alkalomadtán a korkedvezményes beíratását. Rá(m)férne. Türelmemet lassacskán inkább bárgyúságnak nevezném, és egyáltalán nem függnek össze az ÁTALUDT éjszakákkal, ugyanis kicsit túlteljesítettük a 3 éves tervünket és az előzőekben emlegetett gólyabácsi/néni egy hónappal ezelőtt már lepottyantott az udvarunkba egy babakék kiscsomagot, akiről pár napja kiderült, hogy nem az éjszakákat váltotta fel a nappalokkal, hanem kőkeményen hasfájós. Így este 6-7 órától hajnalhasadásig szoptatás-ringatás-összebújás-masszírozás kombóval lavírozunk, hogy aztán napközben a fiatalember ébreszthetetlenül kidőljön, akár rajtamlógva is, én meg éberkómában Kismicizhessek.
Viszont valóban régnemlátott módon elhúzódó indián nyarunk volt. 

- a másik meg az, hogy Bigulka éppen ezt a napot választotta ahhoz, hogy kettő darab 56-os méretű elsőruciját kinője. Van humorérzéke és stílusa, de ezt már a születési dátumával is bizonyította. (és lassan tényleg megérik bennem az a szüléssztori is... )
 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator