2012. július 9., hétfő

fogasbigi in eksön

Csilliék látogatásakor bukkant ki Biggernyúl harmadik gyöngyszeme, és mire odáig jutottam volna, hogy megemlíthessem itt, már követte is őt a mai nappal a negyedik. Lapátfogú kiscápánk lett, az alsó kettője még mindig apró, hegyes és hullámos, a fölsők simák és szélesek. 
Az éjszakákra nem panaszkodom, Simulékony Biggernyúl ugyan éber és nemalszik, de teszi mindezt csöndben gügyögve, birizgálva valamit a kezibe, esetleg piszkálgatva a melltartóm címkéjét. (a családi legendárium szerint én éppen ilyen tündérbogyó voltam). Szóval éppenséggel lehet(ne) mellette aludni.
Aztán meg pénteken úgy döntött, felhagy a nindzsagurulós közlekedésével, kipróbálja a laposkúszást, csudásan megy neki, hiszen az ereje már megvan hozzá. És most már a két nagylábujján alakul a bőre kiképzése is: bőrhiány formájában. Helyenként már mászás-kezdeményezései is vannak, cukorborsó, ahogy az ébredései után kicaplat a hálószobából sikkantgatva közénk. 

Hétvégén böcsülettel kivettük a részünket a visegrádi forgatagból, sosem gondoltam volna, de éppen Bigger volt a gyenge láncszemünk, elődeivel ellentétben az ágyúdörgésekkel egybekötött lövöldözéses lovagi tornáktól ő vigasztalhatatlan sírógörcsöt kapott. Így programunkat alaposan meglőve, távoztunk a helyszínről. (no nem, mintha a nagyok hazaérkezésünk után éppen kettő perccel -este 10-kor-, már nem úgy durmoltak volna, akár a kisangyalok...)

És azt hiszem, a nagy melegek hatására, kezdek olyan kevés lenni Legkisebbünknek, (mint cuckának a beígért hűs eső, höhö), hogy miután ebédre kiürítette mindkét mobil tejeszacskóját, üvöltve követelt még, így nem tehettem mást, mint megkínáltam 150 milli langyított kecsketejjel, amiből egyszuszra felhajtott 130-at. Hát kérem, így jár az, aki nem hajlandó továbbra sem szilárd étket magához venni! (azaz helyesbítenék: tegnap megevett egy marék főtt kukoricát, ami mára teljes egészében távozott belőle az alvégeken...) És vizet is iszik. (40-50 milliket alkalmanként, mégsem tiszta apja)
 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator