2012. március 1., csütörtök

Öthós Biginyúl

Jesszus, mindjárt félév. Hová tűnt és mikor? Magam sem tudom. Mióta ezek itt dzsumurdzsákoskodnak köröttünk, a nappalok egybeolvadnak az éjszakákkal, a napok a hetekkel, a hetek a hónapokkal. (jajjistenem, még nem akarok megöregedni)

Biggernyúl a tegnapi hófordulóját egy védőnénis látogatással egybekötött oltásos kombóval ünnepelte. Csűrték-csavarták, mértek bukósisak körfogatot meg pocakot és súlyt is. Ő végig gőgicsélt és vigyorgott. Igen, (ismét) az oltás alatt is. (mindig mondom, hogy jutalomjáték ez a kisember) Akárhogy gyúrt is rá az éjszakák alatt, mégsem sikerült átlépnie a 8 kilót, 10 deka híján annyi. 7900 gramm, 66 centi hosszú, 45 centi a fejkörfogata és pontosan ugyanekkora a mellkörfogata is.
A védőnőnk, -meglepő módon-, közös múltunk első olyan találkozását produkálta, amikor is semmilyen kétséget nem ébresztett bennem a kölkök fejlődésével kapcsolatban, pedig esküszöm még próbára is tettem, amikor megosztottam vele felfedezésemet, mely szerint ez a Bigi gyermök nem úgy fejlődik, mint a másik kettő, mert ez hason nemszeret sokáig, csak háton, és úgy meg már forgolódik is, hasról szerintem meg sose fog. És erre nem kezdett el jószokásához híven homlokráncolva hümmögni, hanem MEGNYUGTATOTT. Hogy ráér még.

Ha az éjszakáit is kellőképpen abszolválná (azaz visszaállítaná a nappali-éjszaka cserét), simán övé lehetne az aranyérem a legbesimulóbb gyerek kategóriában.
 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator