2013. január 16., szerda

amikor semmi sem történik

Szóval, mondanám, hogy eseménytelen és sivár a mi életünk, de nem. Valójában egész sok minden történik köröttünk-bennünk, ám valahogy menet közben halt el a közlési kényszer. Persze valahol érthető is ez az állapot, hiszen 6. éve (banyek, HATODIK!!!) jegyzem kisebb vagy nagyobb elánnal a mindennapjainkat.

Nem titok, kicsit mélyponton voltam (vagyok?), egyesek szerint kapuzárási előtti pánikom van, lázadozik bennem az unatkozó hátébé (nyehehe), más vélemények szerint végre újra önmagam vagyok. S hogy én mit gondolok minderről? azt, hogy kicsit besokalltam, időre és levegőre van szükségem ahhoz, hogy újra tudjam indítani a fogaskerekeimet. Így vagy úgy. 

Szerencsére a gyerekek, azok az áldottjófélék, mindebből semmit sem érzékelnek, Hunor példaértékű nagyfiúvá vált, igaz akadnak néki jóféle kiskamasz allűrjei, de ezek nélkül meg már tényleg földre szállt angyal lenne. (és nem, nem szakad rám a plafon).  

Kismici sokkal nehezebb ügy, az oviban csak fiúbarátai vannak, azok közül is a leg-khm-csibészebbek, akiktől nagyon vicces dolgokat tanul el és meg. Gurgulázva röhög, miközben saját magát azzal szórakoztatja például, hogy pukizást, pisilést vagy büfögést imitál. Lányosanyák álma ez a lány. De tényleg. 

Bigi, aki továbbra is nyolcfogú és (nemkiabálomeldemégis) -éjjel- egyre kevesebbet cickózó, pár napja kétlábonjáró lett. Übercukker borsó látvány az elfogult anyai lelkemnek, amint döcögve-rötyögve birodalmi lépeget kb 5-10 métert. Ráérős kis méregzsákom ezt sem siette el. (lesz videó, de még inkább csak csodálom-kisajátítom a  látványt)

És januártól elkezdődött a nagy projekt, a gyerekszoba otthonossá tétele. Festünk és ötletelünk, és még van mit dolgozni rajta, de az ebadták már most imádják. 

a zuhanó birka alatt Hunor tervei szerint lesz egy platós teherautó vagy egy markológép (hö?). a birkákon pedig még 2-3 rétegben átmegyek
a magasságmérős zsiráf balra még teljesedni fog egy kanapé fölötti kisoroszlános pampával.

Hibádzik még egy Mici-macska az emeletes ágy alsó szintjének a falára, valamint Hunor fölső szintjére napocska-holdacska-csillagocska. (nekem meg egy lipótmezei hosszúhétvége)
 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator