2012. július 23., hétfő

Az elmúlt napok következtetései

Játszótér kell. Mert kell. Mert nyár van, mert meleg van, mert bármikor használható, különösebb előkészületek nélkül is (gondolok itt egy laza háromgyerekes délutáni alvás-összehangolásos elindulásra a játszótérre). Mert gyerekként mi is vágytunk rá. Vagyis, azt hiszem, az akkori EU-konformnak csöppet sem nevezhető vasépítményről még elméleti szinten sem tételeztük fel, hogy ez akár része is lehetne egy családi ház udvarának.

Sebaj. Sok gyerek, sok elfoglaltság és bár minden házi-játszótér-tulajdonos ismerősünk óva intett a beszerzésétől, -hogy a kölkök hamar ráunnak-, mi mégis fontosnak éreztük, hogy elkészüljön számukra, még akár a saját gardróbszekrényeink megléte előtt is. (hogy a "még-tervben-sincs" ágykeretünket már meg se említsem... nembaaaaj, így legalább nem potyogtatjuk éjjel a kiskorúakat félméter magasról...)

Hogy a szerelmük mennyire lesz tartós? még nem tudom. Kora reggel ott kezdenek, kikuckóztak, felköltöztették kedvenc játékaikat a várba, felváltva ölik egymást a hintákért... mi meg a vár szpotlámpás éjszakaiasításán törjük a fejünket, rossz napokra, ha éjjel nem tudjuk Micikét pölö lelőni... 

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator