2011. október 2., vasárnap

Újra itthon

Nagyon rózsaszín, nagyon harmonikus, nagyon idill, nagyon pityergős, nagyon hormontúltengéses. És ebből még az sem tudott kizökkenteni, hogy a fővárosban megrendezett futóverseny következményeként jópár tiszteletkörrel gazdagítottuk a hazavezető utat és hogy Huncos megmutatta mit tanult amíg nem voltam itthon. Okos dolgot: a slagon vízszintesen futóbicajozni gumikerékkel. Borítékolható volt a végeredmény, igen ismét egy két helyen felhasadt homlok, amibe akár egy öltés is elfért volna, de mi örök naturalisták megoldottuk egy szupermenes ragtapasszal. 

A teljesség mindennemű igénye nélkül a mostani kétkedvencem: az egynapos Zsigumosoly és a közelebbi ismerkedős:



És persze nem mi lettünk volna, ha a nagy találkozást sikerült volna megörökítenünk egy fotó erejéig. Ehelyett egy életre a szívembe égett az a kép, ahogy a két kis megilletődött szöszke kézenfogva beóvatoskodott a kórterembe, ahol agyonsimogatták Zsigát, én meg nyeldestem a torkom gombócait és csak arra tudtam gondolni, ennyire gazdag talán még sosem voltam...

És itt is szeretnék megköszönni minden kedves szót és gondolatot, amit küldtetek felénk. Hiszem, hogy sokat segített és célba talált. KÖSZÖNÖM!
 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator