2011. szeptember 10., szombat

Ötnyulak

Az, hogy nem mindig egyszerű az életünk, -nem újság.
Az, hogy szeretjük önmagunk életét olykor/mindig még eseménydúsabbá tenni, -az sem.

Nadehogy, a férjek gyöngye hazaállít 5 darab 1 napos kulcstartóméretű kisnyúllal, melyek árván maradtak és hozzápróbálja az aktuálisan alfa-anya szerepet betöltő nyulunkhoz, de valahogy juszt sem akarnak összeszokni, majd mikor kérdőjelekkel az arcomon valami érdemleges választ várok a hogyan tovább?-okra, mert rínak a kicsik, nem szól, csak fölcipeli őket egy baba szappanos dobozban és a továbbiakban a lelkiismeretemre bízza a választ! (és közben Hunor már skandálja a lépcsőfordulóban, hogy Anya fogja szoptatni a kisnyulakat)

Igen, ismét dezsavü. A gyerekszobában, -igaz, most nem a járókában, hanem egy aprócska dobozkában egy gyermekkori pólyába bélelve- szundítanak a kétóránként jólevő, egyszerre 2,5 milli kecsketejet beszlopáló árvácskák.


Feladom önmagunk megértését.

7 megjegyzés:

Ercsi írta...

Azért szeretitek a kihívásokat na... Nem is tudom, mit mondjak... :) Én lehet , hogy a Férjek gyöngyére bíznám a 2 óránkénti etetést, ha már iyen remek ötletei vannak... :$
Puszillak!! És kitartás... ;)

picidia írta...

ez kész. :))) kitartást!!!

cucka írta...

Mentségéül, amióta ismerjük egymást ezt csinálom/juk, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Hol állatgyerekeket, hol embergyerekeket szoptatunk. oké, általában én. :D

Dius írta...

Nem semmi.. pedig még a selyemfűben is csak "három nyulak ültek". :) De ti nem aprózzátok el. :) Azért aZuradnak mondd csak meg,hogy emiatt nem halasztódik el a szülés időpontja, kénytelen lesz ő szoptatni legalább a nyulakat.. :)
A nyúl meg valami kisebbfajta csoda lett volna, ha befogadja ezeket a kis árvákat.. mikor az egy olyan rohadt dög, hogy még a sajátjait is képes szelektálni. :)
Tarts ki. :)

adribadri írta...

Huh, kitartás....Hunor és Minkus is biztosan szívesen besegít, ugyiiiiii?:)

Timocska írta...

Hogy vannak a kisnyuszik? Minden elismerésem amúgy a tiétek, hogy bírod még nagypocakkal? Én szept. 22-e tippelek. 2-12-22. :-))

cucka írta...

Hááát, ötnyulak egyesével búcsút vettek a földi léttől, sajnos. Az esélyt megkapták. Többet nem tehettünk. Nagyon picik voltak még, saját tapasztalat szerint, ha az első 1-2 napot bármilyen állat a mamája mellett tudja tölteni és kap annak föcstejéből (kolosztrum más néven), akkor 90 százalékban életben marad. Másként nem nagyon. :(
Én jól vagyok, viszonylag jól bírom a gyűrődést. :) (és nem ér megkérdezni erről a ház urát :D)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator