2011. szeptember 12., hétfő

Zsigmond második ctg-je

...pontosan ugyanolyan érdektelen és semmitmondó volt, mint az első. És most negatív vagyok, de javarészt nehezen tolerálom az emberi butaságot és rosszindulatot. 

Történt ugyanis, hogy amikor a végére érve udvariasan kértem volna a következő heti ctg időpontot, -ami tulajdonképpen teljesen fölösleges papírforma, nem is értem, mi szükség rá, hiszen érkezési sorrendben történik a vizsgálat-, az időpontot adó ober stummer kommandante kerek perec közölte, hogy betöltött 38. héttől bezony ám, hogy kétnaponta kötelező a ctg. Kentem én a gyerekekre, meg a bejárhatatlanságra, meg a kezelőorvosom szokásaihoz (mely szerint, csak túlhordás után igényli a kétnapontát), de süket füleket és bunkó merev elutasítást kaptam. 

És most nonkonformista leszek. Akkor is hétfőn megyek el a következőre. 

S hogy valami cukkerről is: Hunor egyre inkább tologatja ki a délben értemenésének időpontját. Kezdte az ebéd előttel, majd folytatta ebéd utánnal, aztán jött az egy mese meghallgatása, majd az összes meséé és most ott tartunk, hogy jobb esetben fél 2-kor hazacipelhetem végre. Az ottalvásnak nem látom értelmét, hiszen már csak szökőévben alszik nap közben, általában, ha beteg, azt viszont simán el tudom képzelni stréber rókagyerekről, hogy kiudvarolja az ottmaradását, miközben az óvónénik között szöszmötöl. 
No, de nem is erről szerettem volna, hanem arról, hogy hosszú ideje nincs szó nálunk Szonjusról. Ha kérdezem, nem válaszol, így én is hanyagoltam a témát. Helyette egyre több fiúnév került képbe, akikkel játszik, akik a barátai. És ma, amikor érte mentem, ott találtam Huncost Szonja ágya előtt üldögélve, és az orrától kettő centire tologatva a mentőautóját, miközben beszélgettek. Aztán itthon, mintegy mellékesen elköpte, hogy ma ketten voltak naposak a Szonjával. Szonja hozta a vizet, Hunor pedig terítette az evőeszközöket. Tyű.

4 megjegyzés:

anyus írta...

Édes! :) Mármint a fiad. A néninek meg biztos nem volt jó napja. Már évek óta.

Timi írta...

Igazad van, tök felesleges kétnaponta ctg-re járni túlhordás előtt, pláne ha a saját dokid se kéri...
Hunort szerintem nyugodtan próbáld meg ott altatni, hátha aludna. Marcim se aludt már otthon, a bölcsiben-oviban tanult bele újra, ahogy látta, hogy mindenki alszik, ő is aludt nagycsoportig.

Poppy írta...

38. héttől heti 2 db ctg jár mifelénk....

Enyém Réka sem alszik itthon évek óta, az oviban viszont mint a kisangyal. :)

Dius írta...

Az ilyen eü. alkalmazott menjen nyugdíjba. :D
Tök fölösleges szerintem is kétnaponta menni..

Hunor az oviban amúgy aludna simán. :) De majd meglátod, amikor ő úgy gondolja, hogy meg kell látnod. :P

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator