2011. december 5., hétfő

Kismici mondja

Miközben pucoljuk a csizmáinkat kollektíve (Anyu, léci mosd meg az enyémet is, mert én nem érem el a csapot...) jönnek a jobbnál-jobb kérdések. Mikor jön a  Mikulás? amikor már alszunk mindannyian. De akkor én ma nem alszom el soha-soha! (megvan rá az esély, édesfiam, ovi után lehúztál itthon egy közel négy órás este nyolcig tartó alvást...) És hol jön be a Mikulás? a kéményen keresztül. És beesik a kandallóba? nem esik bele, lecsúszik. aham, és onnan hogy jön ki? a kandalló zárva van, betöri? de arra felébredünk. nem töri be, majd nyitva hagyjuk az ajtaját, jó? jó.

A(z anyja) ki(s)csibe meg csicsereg egész nap, és engem totálisan kenyérre ken azzal, ahogy svédkislány néven nevezi magát. (bár utánanéztem a "puppa" nem egyéb, mint kemencében sütött, sajtos, töltött burgonya, tehát hű önmagához és van köze az ételekhez)


8 megjegyzés:

Bea írta...

Menthetetlenül imádom KisMicit:))))

motymoty írta...

Puppa (Puppá?) baba nagyon aranyos. :)

anyus írta...

:) De jó nektek h van kandallótok. Szegény Mikulásnak máshol nagyon nehéz dolga van a radiátorral.

motymoty írta...

Akkor ez igazából főleg a Mikulásnak jó.
Abba bele sem merek gondolni, hogy házközponti fűtésnél, sőt távfűtésnél mi történik.

anyus írta...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3YGAaNESW6U#t=1330s

cucka írta...

Kiegészítésképpen hozzátenném, hogy fél éjfélkor statáriumot hirdettem, és félálomban azzal fenyegetőztem, hoyg felhívom a Mikulást és megkérem ne jöjjön hozzánk. Persze, Rókabéka megragadta a lényeget "te honnan tudod a Mikulás számát?", azt válaszoltam, hogy ez részletkérdés, MOST alvás van! (onnan, b+, hogy alszom és összevissza beszélek).
Hajnal 3/4 4-kor kikommandóztam a zizegő zacskós ajándékokat szétosztani, át kellett logisztikázni, mert az ablakba kitett csizmák alatt tűzforró volt a radiátor, közben átestem a ruhaszárítón, mire álomhitös morgott valamit, én meg elképzeltem, ha éppen asszonyát rabolnák se jönne ki.
Aztán reggel volt öröm meg móka és kacagás és a gyermekeim ma egész nap édességet kóstolgattak, én meg ösmét maradékokon élek. És ragacsos az egész ház a széttaposott mandarintól. Mikulás, én így szeretlek!

cucka írta...

anyus, na látod, hogy megoldja. :D

Chipmunk-19 írta...

a cukiságmérő kiakadt.

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator