2012. január 11., szerda

A dolgok kiegyenlítődéséről

Miért is ne azon az éjszakán kóvályogjon a lányom hajnal fél 3-tól reggel 6-ig nyöszörögve, orrotfújva, fészkelődve, sírdogálva, megnyugtathatatlanul, amikor Bigi este 11-től reggel negyed 8-ig egyvégtébe alszik?! (aztán mohóságában úgy bereggelizett, hogy fél méteres körzetben mindent beborított a sugárban távozó ragacsos anyatejjel)

Délelőtt már mutogatta Mici a jobbfülit, hogy "fá(j)". Még szerencse, hogy beneveztünk egy fülsapekra és hogy ekkora rutinra tehettem szert a fülápolásban (merthogy az kimaradt, hogy éppen a napokban jártunk Hunorral kontrollon, és most nem csak a minimacsó részesült jó magaviseletéért dicséretben, hanem anyuka szorgalma is, aki olyan alaposan csöpögtetett-szívott, hogy nyoma se maradt semminemű oda nem illő trutyinak sehol) . Mintegy mellékesen éppen mára volt jelenésünk Mici 2 éves státuszával áru-kapcsolt Bigi oltásán, így kellően kusza lett minden, de nekem ilyen jutalomjáték gyerekem még sose volt, aki szemkontaktálva végig rám mosolyog, miközben lefogják-oltják. És még aztán sem sír.


Hát ilyen vidám az élet a saras télben mifelénk.

3 megjegyzés:

Bea írta...

Jól áll Micinek a sapi, olyan repülős Mici lett belőle:)
Nálunk tavaly tavasszal volt nagy fülfájós időszak, szinte kéthetente vendégek voltunk a fülészeten, főleg Máté miatt. Idénre úgy látszik megedződtek, mert csak 1szer volt fülgyuszija, és abból is elég hamar talpra állt. koppkoppkopp
Gyógyulást Micinek! Cuppanós a Mintagyerek Bigulkának!

cucka írta...

RepülősMici! :)))) és tényleg! :)))
Ájronlány jelenti, ismét röpke 12 óra alatt lemenedzselte a fülgyuszkóját, gyakorlatilag délután 2-ig aludt, aztán visszatért közénk és mutatta, hogy már nem fáj a füle, megvizslattam, iösmét spontán kifakadás volt.
És akkor ennyivel akár le is tudhatnánk az idei téli megbetegedéseket. :)

Cuki írta...

Édi bigsis:-) Remélem lezártátok a téli betegségeket, fülsapek pedig csodákra képes! :-)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator