2012. január 25., szerda

csakegynap

Nincs is szebb ébresztés reggeli rémálmaidból* annál, minthogy Elsőszülötted az arcodtól 10 centire danolja, hogy boldogság, gyere haza, késő van, gyere haza!


*ezek szoros összefüggésben állnak egy időutazással, melyben régkori éned éppen azon vitatkozik a jövendőbeli férjeurával, -akinek az édesanyjával fogsz elsőtalálkozni, megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag egyedül, az Üllői úti metrómegállónál-, hogy elfogsz késni, mert természetesen késében vagy, hiszen reggel van és az sosem volt a topidőd. És tudod, hogy még szoliba is be akartál menni aludni barnulni, meg kávét is akartál a kofisopból, munka előtt. (hogy régen mikre nem volt időm?!). Majd nagyhirtelen visszazuttyansz a jelenbe, és újra várandós vagy, de az első kétcsíkos és a villámszülés közt egy sóhajnyi idő telik el, ismét fiú, szépnevű, el is süllyesztettem a szívem mélyére. (Bigi is álomnevű)


S egy videó a mindennapjainkról, mert ez olyan vicces -Hunor szerint-, ezért szinkronba nyomatják a Hugoccsal. A legviccesebb persze a kádból kikiabálni pontugyanígy.

32 megjegyzés:

CraftRoom írta...

Ez a videó kúúúúúúvajó :DDDD

cucka írta...

ne mutasd meg Mazsinak, mert ő is függő lesz. :DDD

CraftRoom írta...

Bazz hogy most írod.... Már megmutattam, azóta ezt löki "jaj én ezt nagyon imádom.... meg akarom nézni megint...." stbstbstb. Ezt elk.tam. :D

cucka írta...

hehehe :DDD

Hold-AnyuCica/WS írta...

Eszter nekem is álmomban kérte a Helénát :) Ugye nem hiszed el, ha mondom, hogy éjjel azt álmodtam, hogy nálatok jött négyeske, aki fiú lett? Nevet nem álmodtam.

Chipmunk-19 írta...

Ez de király volt! És milyen szép az új háttér!!

Dius írta...

Family Guy.. végre valaki, aki nyíltan felvállalja, hogy nézi. :D Mi is kollektíven nagyon csípjük. :D

Azért ezek az álmok.. visszavágynál egy kicsit a szingli-létbe? Dobd be hozzám a gyerekeket, és mehetsz, amerre látsz. :)

Tetszik ez az új háttér, bár elsőre azt hittem, eltévedtem. De neeeem. :)

cucka írta...

a blogdizájnolásos dicséret sosem engem illet, -pedig állítólag csak pár kattintás-, de köszönöm. :)
Ws, ezt nem is tudtam. :) hátööö, most azért egy szusszanatnyi szünetet beiktatnék, jó ez a kétévenként érkezős buli, de baromi fárasztó. :D
Dius, peeersze, hogy szeressük femili gájt. :D (sablon nekem még kicsit komor vagy szokatlan, meg más, mint az előző, de barátkozunk)

micka írta...

jó a blogdizájnered:-)

anyus írta...

Nekem tetszik. A kockás cetlin lehet változtatni a szöveget? Kár h eltűntek a válasz-gombok.

cucka írta...

anyus, az nekem is szívfájdalmam. :( biztos, lehet valahol, de ez egy kész sablon, ami-átlag emberek esetében- tényleg csak pár kattintás. :) (éjjel kipróbáltam, sikerült is szétbarmolnom a blogot, pedig mindent jól csináltam, a sablon volt vacak. )
pl. amit elsőre szerettem volna, annak az oldalsávja, túlságosan vékony volt, így a jobb oldali dolgok elfeleződtek. hiába, nehéz ez a blogszakma :D)

motymoty írta...

Juj de jó lett.

Csilli írta...

Mi is rajongók vagyunk:)) és most épp a Sztyúiii kézikönyvét olvasom a világuralomhoz:D Mondjuk én nem török ilyen magaslatokba, de azér' fetrengek a hülyeségeitől:)))

Névtelen írta...

Milyen név ez a Minka, sosem hallottam. Jó húsban van a kislányod:)

cucka írta...

A Minka régi magyar eredetű név, híres viselője Czóbel Minka. :)
Általában szeret enni, és mi adunk is neki. :) (az se véletlen, hogy a faluban dúshúsnak becézték, mi meg zsírkalánynak. :D )

de most ezek miről jutottak eszedbe? :D

mhtimi írta...

Én is azt hittem nagy hirtelen, hogy rossz helyen járok :))) Nem rossz az új háttér, de azért egy kecskét is odabiggyeszthettél volna :))) Mostanában biztos ilyenek a csillagállások, mert újabban én is állandóan terhes vagyok, vagy épp szülök álmomban... Pedig tényleg nem szeretnék többet, a három meglévővel elégedett és boldog vagyok, de valamiért mégis "bennem van" még egy-kettő :))))

Névtelen írta...

És arra még nem gondoltál, hogy egy életre megnyomorítod a gyerekeidet, hogy így írsz róluk? Te szeretnéd, ha zsírosbödönnek becéznének? :)

cucka írta...

Nem, nem gondolom ezt. Ha úgy gondolnám, nem írnék. :)
És igen, kedvenc becenevem a faggyúzsír. :)

motymoty írta...

:D De jó, nekem meg a Hús. :)

cucka írta...

motyi, te mellettem max szikkadt hús lehetsz. :D

motymoty írta...

Brühühüü. :(

cucka írta...

most muszáj mennem, -stílusosan- megetetni az éhező ifjúságot. :)

motymoty írta...

Belegyalogosz a lelkembe és jobbra el? Szép. :D

anyus írta...

Nem olyan könnyű valakit egy életre megnyomorítani. A cuckánál kevésbé kiegyensúlyozottaknak sem sikerül mindig.

Névtelen írta...

Vannak olyan blogok, ahol lehetetlen véleményt nyilvánítani vagy kérdezni, mert a "rajongótábor" azonnal megjelenik és "leolt".
Bízom benne, hogy legalább elgondolkodol. Értelmesebbnek tűnsz, minthogy előtérbe helyezd a népszerűséged. Mi az, ami hiányzik az életedből, hogy itt kell szerepelj? Gazdagok vagytok, van 3 szép gyereked, jól menő vállalkozásotok, családi ház, gazdaság, mi kell még?
Én a helyedben bezárnám ezt az ingyencirkuszt, hogy megvédd a gyerekeidet. Ez csak egy jó tanács egy jóakarótól.

motymoty írta...

Milyen tábor oltott le? :)

A jóakarók szokták vállani a nevüket. A jótevők nem.

Ha én is nagyon jót akarnék neked, megkérdezném, hogy miért van üldözési mániád.

Névtelen írta...

Nem vagyok hajlandó lealacsonyodni a szintetekre és vitatkozni. Csak leírtam a véleményem, hátha van, aki megérti és elgondolkodik. Csupán csak ennyi.

cucka írta...

Túl egy isteni házi sonkás tojásos balhén, az életet is szebben látom. (pokolba a "cucka-fogy" cimkével :D).
Kedves Névtelen! van az a mondás, hogy ha kiállsz a sarokra, ne csodálkozz, ha elvisznek (szépen fogalmazok, mégiscsak), tudom, hogy a nyitottsággal vállalnom kell a kritikát is, ami olykor negatív is lehet. El is szoktam gondolkodni rajtuk, s ha még jogosnak is érzem, meg szoktam követni az illetőt. A névtelen, arctalan gonoszkodással viszont nem vagyok hajlandó foglalkozni. (keresztben kezem-lábam, nem engedlek be, távozz innen intrikus pesszimizmus :DDD)

Najóccakát! :)

CraftRoom írta...

@Névtelen: Te oltottad le saját magad, ez a legszebb az egészben. :)

Erika írta...

Kedves névtelen igen sivár életed lehet hogy itt éled ki a gonosz hajlamaidat,Mi ért olvassol bele blogokba ha ilyen gonosz a lelked?Netán irigy vagy? Fordulj szakorvoshoz.Erika

Csilli írta...

Cucka, most lájkolnám a válaszaidat ha lehetne:D Bakker, lehet hogy eszerint mi meg a Duckót nyomorítjuk egy életre...:D Arról nem is beszélve, hogy a Mackó Malac volt egy éves koráig, hehe:))
Névtelen! Ezek csak egyszerű becenevek, bennük rengeteg szeretet. Ne izgulj, egyikük sem lesz lelki sérült.:) A lelki sérülések pont a szeretet hiányából fakadnak, de gondolom ezzel tisztában vagy te magad is;) Cuckáéknál ebben azt gondolom nincs hiány, a gyerekek (így szép magyarosan) imádva vannak!!:)

mhtimi írta...

Én le sem merem írni a beceneveinket....Az itt olvasottak alapján már most előfizetek mindhárom megnyomorított porontyomnak egy pszichoterápiára....

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator