2012. február 12., vasárnap

16 lájk

Van abban valami anakronisztikus báj, amikor a betegség-sorozat fináléjaként egy időben söpör végig rajtad egy 24 órán tartó FHV* és a legkisebbed úgy dönt, eljutott azonfajta fejlődési ugráshoz (vagy fognövesztéshez, vagy szomjúsághoz, vagy kituggyamihez), mely soktucat éjszakai ébresztéssel és ugyanennyi cicinlandolással jár. (pedig voltam annyira elvetemült pár nappal ezelőtt, hogy beékeltem az apjuk hóna alá Bigit és még takaróval is kitámasztottam, és nem tudom, hogyan csinálta, de röpke fél óra elteltével, már újra a hónomalatt kapirgált és cuppogta azt, amimet érte)
Ma éjszaka úgy döntöttem, megszámolom hányszor jön. 11-től hajnal fél 4-ig 16 darab lájkot gyűjtött a Hármas számú versenyzőnk, melyhez ezúton is szeretnék gratulálni. 


*FHV= fosós-hányós vírus

8 megjegyzés:

Ildikó írta...

tudom szar anya vagyok, de egy éves elmúlt a kicsi és leállítottam az éjszakai szopikat. A mennyiség bánja, viszont a gyerek végre eszik mást is anyatejen kívül.
(igen van lelkiismeretfurdalásom, mert azért tavaszig ki akartam tartani, de nem megy szükségem van az alvásra)- ezt meg már fél kézzel gépelem mert eszik, belőlem szóval azért van még mit

myway08 írta...

kitartást, nemsokára jön a tavasz. és én azt hiszem inkább nem számolom a begyűjtött lájkokat, még olvasni is sok ennyi. de milyen hosszúak lesznek majd egyszer az éjszakák...

motymoty írta...

:) Elég kitartó Bigulka.

Ildikó írta...

... és ha még be is tudtam volna fejezni. Persze minden helyzet más, remélem Bigulka ma már nem ébredt annyiszor.

Fakirma írta...

Ne haragudj, Cucka, muszáj lenyúlnom az FHV elnevezést, mert annyira nagyon elegáns! Néhány hete írtam erről a betegségről, és én fosós-hányósként emlegettem, kaptam is a pofámba, micsoda undorító egy nőszemély vagyok, aki minek szül egy rakás kölyköt, ha ilyen a stílusa. Ugye kölcsön adod nekem FHV-t, csak a kifinomult stílusú szuperanyuság kedvéért?
16 like, csodálatos! Mi fénykorunkban is megálltunk 6-8-nál!

motymoty írta...

:D Mi is lenne az emberrel a Kedves Olvasók nélkül, sosem tudná, hogy éppen miért szégyenkezzen. :)

cucka írta...

Ildikó, én nagyon nem szeretem ezt a "szaranya" titulust. És ne degradáld te sem le magad erre a szintre. Minden nőnek-anyának máshol van a kritikus pont, ahonnan már nem bírja tovább és ezért valakit meg- illetve elítélni botorság.
Hunor közel másfél éves koráig csinálta ezt a kistucat éjszakai szopis ébredést, csak akkor még tartottam magam a szájhagyományokból kreált elveimhez, mely szerint ha beengedem az ágyamba a kölköt, sose rakom ki. Aztán győzött a fáradtság és a másállapot, köztünk aludt, lassan levált rólam, és így át is aludta az éjszakákat.
Kismici már a kórházban is sokat alvó volt, itthon talán egyszer vagy kétszer kelt. Neki nem voltak sosem ébresztgetéses éjszakái, fogakat is úgy növesztett, hogy csak az eredményt láttuk.
Bigi meg... egyelőre az elmúlt pár éjszaka volt ilyen lájkgyűjtő, most visszaállt a 4-5-szöri önkiszolgálósra. :D
myway, én nem is akarok azokra az éjszakákra még gondolni sem... jó ez most így...
Fakirma, vidd és tedd boldoggá az FHV-t. :D
én is kaptam már hideget-meleget a pelenkaszagú blogomér, amikor éppen barnamaci-krízis volt Micinél. :D

Hencsi írta...

No akkor jöhetnek a kövek:Én 20 hónaposan szoktattam le Zitát,épp emiatt.Annyi különbséggel, hogy nem egy ágyban aludtunk, illetve már csak nyugicicinek használta.Volt olyan éjszaka, hogy fél kilométert is lenyomtam a gyerekhez éjjel.(15 méter van a két szoba között...)Érdekes, azóta alszik nyugton :)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator