2012. április 25., szerda

Csillagok háborúja

Még mielőtt azzal a váddal illetnének a beavatottak, hogy igyekszem azt az illúziót kelteni, hogy egy sokgyermekes anya élete csupa móka és kacagás bemutatnám a  másik oldalt is: a háttérben (ÖRÖKKÉ!) sikkantgató Biginyúl (Új remény), nagyobb hangerejű Micihiszti (a Jedi visszatér), Kismici megkergeti Nagytesót (a klónok támadása), a Nagyfiú csakazértis danol (a Birodalom visszavág) és bónuszként még egy klasszikus Micikáromlás is megörökítődött.


(és ezt a videót önző módon a saját hangom nyávogása miatt szerettem volna megsemmisíteni visszatartani)

14 megjegyzés:

motymoty írta...

Az oda, oda farka a kedvencem. :) Meg a pisaka. És, hogy Hunor juszt sem adja fel. :D

Ercsi3 írta...

Hehe, az enyémek is ilyenek... :D Megnyugodtam :D
Puszik!!!

Bea írta...

Nálunk nagyjából ugyanígy:)
Nekem a Minka által hanyagul odavetett NEM tetszik a legjobban:) A vége pedig nagyon szórakoztató így képernyőn keresztül.

motymoty írta...

Azon gondolkodom, hogy a káromkodás vajon genetikailag kódolt? Mert ha abból indulunk ki, hogy ti viszonylag ritkán káromkodhattok úgy, hogy pissaka, akkor ez nem lehet tanult viselkedés.

cucka írta...

Ercsi, én ezt már többször mondtam, hogy a mieink is olyanok, különösebb jelentőséget nem tulajdonítok neki, szerintem ez is "életkori sajátosság". :) kinövik-alakul. :) és jó is ez így. :) (általában szórakoztató, bár vannak gyengébb pillanataim, amikor a "szórakoztató" jelző egyáltalán nem jut eszembe :D)

Bea, mer' Mici igazi primadonna. Félelmetesen NŐ. Esküszöm sokat tanulok tőle. :D

Motyi, ezen már mi is gondolkodtunk, az biztos, hogy nálunk a kábetűs élet és társait leváltotta Mici pissakája. :D (ha bedurvul azt is mondja, hogy "pukaka". s ha igazán dühbe gurul, akkor emígyen szól "akkor pissaka, akkor pukaka" :DDD)

Tuti írta...

Nekem ebben még nincs részem.. kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz Lalu egyszer nővérnek és hogyan fog viszonyulni a kistesóhoz, aki még várat ugyan magára pár évet..
Az írásodon, még a video megtekintése előtt megint jót derültem, ahogy hasonlítasz... csúcs! :) szerintem kinövik mindeféleképpen, idővel..

Chipmunk-19 írta...

kemények :-)

adri írta...

Jaj, de jó látni, hogy máshol is zajlik az élet... :)) Ami engem a videóban leginkább megfogott Hunor abszolut profizmusa a megoldáskeresésben... (énekeljünk együtt, jó??) A nálunk kialakuló hasonló vitáknál az ilyen apróságok tartják bennem a lelket...
Másik tapasztalat: Minka szerintem két hónapon belül a 'nem' utáni 'miért?' kérdésre csípőből fogja vágni a 'mert csak'-ot....
Szép napot,
--adri

Timocska írta...

Köszi Cucka, hogy feltetted ezt a videót, előrevetítve a közeljövőnket! :-)) Irtó édesek a gyerekek! :-)

-Anita- írta...

ÓÓÓ, de jó ez a videó. :) Annyira sok minden van benne. :) Olyan szépek. Hihetetlen, hogy Mici mennyire nő. Hunor meg igazi férfi módjára kompromisszumot ajánl. És még Gabinak is megmutattam, hogy nézze meg, nem csak nálunk ilyen "zsarnok" a kicsi. :D

sellőlány írta...

Huncnak tenyleg szep a feje... az ominozus pissakara meg kernek egy m/sec kodot, mert a nagy vircsaftban elsikkadtam felette...

Beso írta...

Hunc micsoda nagyfiú már! A képeken még annyira nem is vettem észre, de ezen a videón igen. Minka meg kész Blaha Lujza, ezzel a hisztivel. Mielőtt megnéztem a videót, az írásod alapján egy keményebb helyzetre készültem, de ez majdhogynem lájtos volt:-)
A pisi-kaki nálunk is egy ideig napi szinten használt káromkodás volt a gyerekek részéről. Az oviból hozták haza, de szerencsére már túl vagyunk rajta és nincs is helyette semmi.

Ja, sellőlány 1:45!

cucka írta...

Beso, köszi a kódért, egyszerűen nem tudtuk megfejteni mi lehet a "pisaka" káromlás. (mi komolyabbakra gondoltunk, de ezek szerint ezt is Huncostól tanulhatta egy óvatlan pillanatban. :) (és tényleg ez egy classic lájt-menet volt, tudnak durvábbat is, ha pl fáradtak)

Anita, én már mondtam neked a múltkor, hogy nálunk Hunor a kompromisszumképes, hihetetlenül türelmes Micivel (egy ideig!) és a Libalány a kis akarnok. :)

Adri, nekem is vaskos karó, ha látom, hogy az én szavaim visszaköszönnek Hunor szájából. (persze a negatívok is szoktak, jó kis személyiség fejlesztő tréning az anyaság :D )

sellőlány írta...

és tényleg, köszi Beso... hihi... :-) úgy tűnik, nagyon arra koncentráltam, hogy te most hogy fogsz itt rendet rakni köztük, cucka...

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator