2012. május 31., csütörtök

Napirendi pontok

Az utóbbi idők gőzerővel IRL-ben zajlanak. Szervezkedem, pezsgek, izzok. Élek. Barátkozom. Megértek és megélek. Átalakulok. És dolgozom. Rengeteget. Sem időm, sem kedvem energiám írni a hálózatos életünket. valahogy nem jönnek a szavak, s ha jönnének sem úgy buknak ki belőlem, hogy azok összefüggő egészt alkossanak. Annyira meg vagyok maximalista, hogy elbaltázott körmondataimat most inkább magamba tartom. 

De ha majd egyszer csak megszáll az ihlet, -amire a jövő héttől kezdődő ovis szünet nem hinném, hogy igazán rásegítene- jövök és pótlom a pótolnivalókat. Ha még akkor is érzek benne jelentőséget. 

Addig pedig pontokba foglalom, hogy ne merüljön el a feledés ragacsos bödönyébe vagy ne szitálhassa ki az évek alatt erre rutinizálódott hátébé agyam:

- Herc(z)eg, a jogutód
- szabad-szájú elsőszülöttem 
- Maginot vonal
- kimittud, avagy Bigi nyóc vót
- hogyan ne vegyünk/cseréljünk kecskét
- Bendő sors
- volt egyszer egy sajtótájékoztató

4 megjegyzés:

sellőlány írta...

Tapasztalatból mondom, hogy ezek a szójegyzetek idővel totálisan értelmetlenek lesznek és ha meggebedsz sem fogsz emlékezni arra, hogy mi is volt a Maginottal meg mit mondott Hunc. :-) Szóval várom, hogy feltámadjon a beszélőkéd Cuckám - nemcsak az utókor miatt, hanem hogy meg legyen nekünk is a napi mulatságunk. :-) mert hiányoztok azért, ha nem jelentkezel pár napig...

Bea írta...

Szerintem meg éljetek. Örüljetek a nyárnak (ha majd eljön), az együtt töltött időnek, élvezzétek az elsőszülött szabadszájú kinyilatkoztatásait, a jogutód herceghezméltó megnyilvánulásait, az édes-cserfes bigiségeket, a kecskét és a többi dolgot. Sellőlánynak igaza van, saját tapasztalatból tudom, hogy idővel ezek a kulcsszavak nem segítenek majd felidézni, hogy mi is volt velük... De akkor nem is olyan fontosak. Élmények. Ez a legfontosabb :) Puszik!

julcsi írta...

Nagyon hiányoznak az írásaid!!!! Várom őket nagyon!!!

Névtelen írta...

Megertem, hogy csabit a nyar, es az ember tenyleg beleun a blogirasba...meg a legjobbak is....ugyhogy elvezd az eletet, minden percet es masodpercet! Majd ha jon az ihlet, akkor gyere te is! Addis is jo szorakozast....
Hianyozi fognak az irasaid, az biztos! :(

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator