2012. június 11., hétfő

a jövő nemzedék

Nos, akkor szeretném bemutatni a jövő reménysugarait, akik azt hiszem, már most jobban fejik a kecskét, mint tettem én ezt még akár kettő darab évvel ezelőttig is. 

Esküszöm, semmi külsős kényszer hatás nélkül tették mindezt, egyszer elmagyaráztam a technikát, és ők lelkesen utánozták, megjegyzem sikeresek, ámbátor kicsit lassúak. Ha ők könnyítenének a lányainkon, napi egy zsák kukorica sem lenne elég egy kecskéhez:



Hunort pedig cserkészbecsszóra nem éheztetjük, akármennyire is az ellenkezőjét bizonyítja a mellékelt fotó.

9 megjegyzés:

anyus írta...

:D
Nem éheztetitek. Mici eszi el előle a kaját :)

Dius írta...

Hallod, ezért a fotóért Hunor fiad pár év múlva megnyúz. (de majd akkor mondd el, hogy csak meg akartad mutatni, micsoda egyenes gerince van)
A kecskefejés meg majd nyár végére rutinból megy nekik. :D

cucka írta...

anyus, van benne valami. :D

Dius, hááát, őt nagyon nem szerettem volna kitenni, csak Mickót, erre itt erősködött, hoyg "tegyük fel azt a fotót is, amin kilátszik az összes csontom, mert az olyan szép." (őt idéztem) lőn. magára vessen.

anyus írta...

Most rájöttem h félreérthető amit írtam. Kismici NEM kövér, csak olyan jó étvágya van, és ezt annyira de annyira irigylem e mellett a háromfalatos gyerek mellett h csak na :(

cucka írta...

anyus, én nem értettem félre. :) tényleg jó étvágya van, hihetetlenül szeret és bír enni, ráadásul elég komoly mennyiségeket. :)

motymoty írta...

Szerintem nagyon jó az a kép, mi mind a négyen ilyen szép soványak voltunk. :)

Bea írta...

Bevallom, én így hátulról nem ismertem volna fel Hunort.... Máté is hasonlóan csontésbőr.... pedig ő is eszik rendesen.

motymoty írta...

Amúgy igaza van a fiadnak, tényleg szép. Illetve inkább érdekes, de ezek a dolgok sokszor nagyon közel vannak egymáshoz. :)

cucka írta...

motyi, én inkább Kismici alkatú voltam, aztán az iskola környékére lettem ilyen szép csontocskás. :) (engem kicsit riaszt azért ez az összes csont-látványa, félek egy erősebb magamhozszorításkor "összetöröm". :( )

Bea, Hunor most sokat nyúlt és ha éppen nem nyújtózkodik ennyire, akkor éppenhogy befedi a csontozatát a bőr. :D

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator