2012. július 23., hétfő

Az elmúlt napok következtetései

Játszótér kell. Mert kell. Mert nyár van, mert meleg van, mert bármikor használható, különösebb előkészületek nélkül is (gondolok itt egy laza háromgyerekes délutáni alvás-összehangolásos elindulásra a játszótérre). Mert gyerekként mi is vágytunk rá. Vagyis, azt hiszem, az akkori EU-konformnak csöppet sem nevezhető vasépítményről még elméleti szinten sem tételeztük fel, hogy ez akár része is lehetne egy családi ház udvarának.

Sebaj. Sok gyerek, sok elfoglaltság és bár minden házi-játszótér-tulajdonos ismerősünk óva intett a beszerzésétől, -hogy a kölkök hamar ráunnak-, mi mégis fontosnak éreztük, hogy elkészüljön számukra, még akár a saját gardróbszekrényeink megléte előtt is. (hogy a "még-tervben-sincs" ágykeretünket már meg se említsem... nembaaaaj, így legalább nem potyogtatjuk éjjel a kiskorúakat félméter magasról...)

Hogy a szerelmük mennyire lesz tartós? még nem tudom. Kora reggel ott kezdenek, kikuckóztak, felköltöztették kedvenc játékaikat a várba, felváltva ölik egymást a hintákért... mi meg a vár szpotlámpás éjszakaiasításán törjük a fejünket, rossz napokra, ha éjjel nem tudjuk Micikét pölö lelőni... 

10 megjegyzés:

tzs írta...

Szuperül néz ki, valamikor aug. közepén szívesen kipróbálná Kristóf is ;-)))

cucka írta...

tzs, semmi akadálya, sőőőőt, nagyon jó lenne már végre látni Benneteket! :)

Lili írta...

Cuckám!
Nem unják meg, tapasztalat:)Szuper lett:)

SKY írta...

Sosem... :) akartam írni, de így már csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Csodás lett!!! Pusziiik :)

-Anita- írta...

Nekünk azóta van az udvaron, (épp ilyesmi, mint a Tietek) mióta Kende 1 éves kb. Egyáltalán nem unják. Ott lógnak minden délután, vagy épp amikor kint vagyunk. Mi most egy trambulin beszerzésén agyalunk. Én meg attól félek, hogy hamar megunná a banda. Ahhoz meg azért nagyon drága....

cucka írta...

Anita, még várj picit, ezen a héten érkezik a trambulinunk. ;) És akkor majd tudok róla referálni. :)
Amúgy bárhova megyünk, a trambulinról képtelenség levakarni őket, akárcsak a játszótérről ki, úgyhogy én sem hiszem, hogy gyorsan múló szerelem lenne... És ha azt nézem, hogy most is EGYEDÜL kávézom.... már megérte! :D

Beso írta...

Nagyon klassz lett a saját kis játszóteretek. A trambulin szerintem megunhatatlan. Nálunk a lakóparkban három éve van meg és mind a mai napig kedvenc. Képesek 40 fokban is benne ugrálni. A legkisebbek is (értsd egy, másfél éve körüli kismanók is) ugyanúgy élvezik, mint a nagyobbak (10-12 év körüliek). Arról nem is beszélve, hogy néha egy-két apuka/anyuka is szívesen ugrál, persze csak azért, hogy csemetéit megugráltassa.

Névtelen írta...

Szuper lett!!
Nálunk sem unják:). Sőt, alig várják, hogy végre újból felállítsuk (most költöztünk, még a konténer foglalja a helyét..) és a homokozóásást is sürgetik. (jó nagyot, amiben túrhatnak kedvükre.)
Szóval sztem jó ötlet, sokáig élvezni fogják!

CSBVLAnyu

cucka írta...

Én azt látom, hogy azokon a helyeken unják a gyerekek, ahol 1. nagy a korkülönbség a tesók között, 2. nincs tesó.

Én is úgy érzem, jó vétel volt, ma pl. NEM AKARTAK VELEM JÖNNI VÁSÁROLNI, inkább kinn-maradtak a játszóterükön. (no, nem kell hosszú órák távolmaradására gondolni, a bolt még mindig a ház mellett van, még a hangjukat is hallottam ;) )

eagleszem írta...

Szuper lett! A miénk is most épül sk. :) ÉN is reménykedem, hogy rajta lógnak majd. :)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator