2012. július 18., szerda

Rokonok

Néha elég egy érintés, egy mindenttudó pillantás, egy könnyedén átívelő mozdulat ahhoz, hogy azt érezzük, nagyon fog hiányozni az a másik ember, aki nemsokára messzi megy... az (másod) unokatesókat egy óceán választja el egymástól, és ekkora valójukban most találkoztak tulajdonképpen először egymással. A kezdeti területkijelölős körbepisilések után, egész vidám csapattá kovácsolódtak össze. 

Következzen akkor egy konvencionális ríl hómvideó a pizsamás unokatesók esti performanszáról, amit pár év múlva a főszereplők übercikinek, a főszereplők szülei ellenben szempárásítóan cukinak fognak titulálni:  

(Bigit nem ér keresni, ő jókisfiú módjára, már réges-rég aludt, a sikkantásos buli ellenére is. És a hangom vállalhatatlan óvónénis tagoltságára továbbra sincs mentségem )

2 megjegyzés:

Bea írta...

Jófejek:)
Én is próbáltam a múlt héten 3 gyerekről közös képet készíteni, mindhiába:) Jobban jártam volna én is, ha inkább videózom őket.

cucka írta...

ááá, lehetetlenség. :) (vagyis legutóbb sikerült, de akkor egymásmellé virsliztük ötüket a kádba :D )

a videók viszont viccesek. persze, lehetne jobb a minősége, de a 80-as évek hómvideói még ilyenebbek voltak, aztán mégis mekkorákat tudunk szökő-évente szórakozni rajtuk, ha előkerülnek. ;)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator