2012. augusztus 22., szerda

6. nap- Egy gyerekkori fotó rólad

Apu hobbifotós volt, ami a 80-as években nem pontosan ugyanazt jelentette, mint jelenti manapság. Ő még hagyományos fotóapparátussal kattintgatott, befűzős filmet használt és könyvek tucatjaiból tanulta tudományát, nomeg az elrontott képekből  szerezte tapasztalatát. Hol voltak akkor még az automata fényképezőgépek? Hát nála biztos nem, egy őskövület Smenát váltogatott egy szintén nagypapakorabeli Zenittel, hogy aztán a fürdőszobánkat besötétítve maga hívja elő alkotásait. Szerettem azokat az estéket, mindig vele tartottam, ez volt a mi kettőnk közös programja nagyon sok éven át...

Rengeteg gyerekkori kép készült rólam, sikeresebbek és kevésbé használhatók. Az egyik kedvencem valamiért mégis az alábbi:

7 megjegyzés:

Bea írta...

Jajjjj hát ez KisMici:)

Timi írta...

Pontosan, Mici :)

sellőlány írta...

Igen, ugyanez volt a reakcióm: Kismici! Es rogton utana meg az, hogy meg sok ilyet megneznek. Ugye, majd raksz fel meg a (fotos) kuldetes bevegeztevel?
Orulok, hogy sikerult egy jot eskuvoznotok Apjukkal... ratok fert mar egy kis gyerekmentes dinomdanom.

CsJudit írta...

Naszóval akkor most kiderült, kire is hasonlít KisMici :)

cucka írta...

köszi, Lányok, erre a képre (meg még jópárra) már apjuk is rábökte, hogy "jé, tényleg hasonlít!" ;)

ha egyszer lesz egy kis (vagyis inkább kicsivel több) időm/kedvem játszadozni, keresek még kiscucka kismici párosokat, ígérem. :)

gneke írta...

Megdöbbentő, mennyire hasonlít rád Minkalányka! (és Hunor is)

Dius írta...

Hát.. csatlakozom az előttem szólóhoz. RetroMici. :))) Döbbenet.. eddig azt hittem, az apjára hasonlít. És ennyi év után kell megtudni, hogy nem is?

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator