2012. szeptember 24., hétfő

Multitasking vagy amit akartok

Félkézzel hajszárítózni a több éjszakán át gondatlanul nyitva felejtett fagyasztót*, másik kézzel (és egyik lábbal!) távoltartani a legifjabb tenyércsattogót (igen, már mászik is, ha úri kedve úgy hozza), miközben a Nagyok vidám kutyakölykök módjára birkóznak a nagyágyon, hogy aztán -hátperszehogyigen- egyetlen pillanat alatt kártyavárként omoljon össze a szívetmelengető idill**.  (van erre valami mörfi, ugye?)

* Kismici rendszeres éjjeli szódavizes körei mellé újabban rendszeres fagyasztós körei is vannak. Nem tudom, mit keres. És szerintem ő se. 

** 10 másodpercen belül borította ki Bigi a felmosóvizet, homlokolta lilára a feje búbját Kismici és esett fülre (igen, fülre, belilult!) Hunor.

8 megjegyzés:

Bea írta...

Kitartás szívem!!! Küldök egy kis pozitív energiát...

motymoty írta...

Biztosan lehet mélyhűtőre is lakatot szerelni. Majd anyus megmondja hol kapsz ilyet. :)

anyus írta...

Hát természetesen az ikejában :)

cucka írta...

hehe, van is ilyen lakatunk, de nem vagyok hajlandó rászerelni, (elég a tisztítószeresen fityegő), inkább kivárok. :)

Ildikó írta...

volt ilyen szerkentyűnk a hűtőn, több időbe került felszerelni, mint a gyereknek letépni, igaz nem IKEA-s volt, hanem jó drága bababoltos

(öröm volt mindent megfőzni ami a mélyhűtőben volt, de úgy legalább nem romlott meg, három napig volt főtt ennivaló meg még vendégeket is hívtunk)

anyus írta...

Tizenéve TIXO-t használtam :) Működött.

cucka írta...

Ildikó, mi is két napja félig kiolvadt mireliten élünk. :)

Anyus, most nagyon elmagyaráztam Micinek, hogy nem nyitogatunk mélyfagyasztót. Egyelőre működik. (báááár Minkát ismerve, egy nap még semmire sem garancia :) )

Ildi írta...

néha elgondolkozok, hány gyereket is szeretnénk.... :DDDDD Ha 2 gyereknél hatványozódnak a "gondok", akkor 3 gyereknél mi van? :)))
Engem amúgy csak az érdekel, hogy vajon mit keres Minka a mélyhűtőben.... :)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator