2012. november 25., vasárnap

arcok

A gimnázium évei óta tudom, a genetika érdekes és komoly dolog. A gyerekeink születése óta meg már azt is tudom, hogy fölöttébb szórakoztató és olykor torokcsiklandozóan vicces is tud lenni. 

Hát nem?

(balszélsőn: 3 éves kiscucka édesapjával, jobbszélsőn 3 éves kismici fivérével)


(azt meg már tényleg csak a zárójelek zárójelében, hisz annyira közhelyes klisé, hogy nincs is annál szívetmelengetőbb, mint gyermekeink egy töredék mozdulatában, egy pillanatnyi gesztusában fölfedezni szüleink-nagyszüleink rég elfeledettnek hitt mimikáit...)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Édesek vagytok:-)

Névtelen írta...

Olyan hihetetlen, mert elsőre nekem mindig az jött le, hogy a gyerekek az Apuka klónjai. Amint meg látok rólad, Cucka meg a családodról fotókat, egyre inkább azt érzem, hogy te is bennük vagy, nem is annyira mélyen. :)

Nagyon örülök a régi képeknek, még-még, ha lehet kérni "kiscuckásakat" is. :)

Kata.

sellőlány írta...

Hogy a Kismici tiszta Kiscucka klon, az mar a multkori foto alapjan kiderult szamomra. De hogy a fater tisztara Elvis es James Dean kevereke? Erre vajon mi lehet a genetikai magyarazat? ;-)

gneke írta...

Nagyon jók ezek a képek. Egymás mellett pláne, de külön-külön is:-)
És igen, kérünk kisCuckásakat!

Bea írta...

Tökjó:)
Pláne hogy én is ilyen házilag nyírt egyenes frufruval nyomultam hasonlókorban:)

cucka írta...

Apu tényleg jópasi volt, ráadásul sportoló, ennek megfelelő magassággal. :) (és pontolyan égő kék szemű veséig pillantó, mint Bigi)

Bea, naképzeld, ezt a frizurát fodrász alkotta, talán megvan még a kis rakétás-beülős fodrászatok retrofilingje? na olyanba csücsültem, miközben bili formára alakítottak. :D

kiscuckás lesz, ha a szövegkörnyezet vagy a helyzet úgy kívánja. :) (pl most nem tudtam elmenni a Hunor mosolya mellett, annyira ismerős volt valahonnan és annyira örültem ahogy megtaláltam)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator