2011. július 8., péntek

Ilyen a box, avagy aludni tudni kell

Este kimenősek voltunk, a Királyi Borudvarban röpültünk vissza fél évezrednyit, és mire hajnalban hazaértünk az alábbi kép fogadott a hálóban:



(nem, Hunor lába nem koszos, szandiban rohangál, csíkosra fogja a nap)

Még mindig fontos számukra a testi kontaktus, úgy alszanak akárcsak az ikrek tennék, valamilyen testrészüknek minden éjjel össze kell érnie... 

8 megjegyzés:

micka írta...

:-))))
remélem nem rúgódott meg Minkuci:-)

amúgy nagyon szeretm az alvós képeiteket:-)

Tuti írta...

:)) szívetmelengetőkép!
mi megyünk el először úgy itthonról a párommal, hogy Lalu anyáéknál alszik először. félek tőle, és szívem szerint lemondanám a ma esti kiruccanásunkat a haverokkal, de valamikor ennek is el kell kezdődnie. és mivel imádja anyukámat és apukámat, ezért nyugodt szívvel hagyom ott, de nagyon fog hiányozni, még ha holnap reggel látom is őt újra. az elsők mindig nehezek mindenből.

cucka írta...

Dalmi, Mici ütésálló, amúgy meg nem rugódott -szép magyarosan- egyáltalán meg, Huncos talpa csak érintőleges volt, bár tény, hogy brutálisnak tűnhet így első ránézésre. (sokadikra is az volt)
Tuti, néha ki kell lépni, különben az ember lánya megkattan. Az első alkalmak még lelkifurdalásokkal- és állandó telefonnézegetéssel telnek, de aztán már anyának-gyereknek felszabadító változatosság. :)
És hogy sikerült? ;)

Tuti írta...

A mi részünkről jól sikerült a grill party, bár folyamatosan a telefont néztem és kapcsolatban voltam anyukámmal is, illetve átadta Lalunak a telefont, meghallotta a hangomat, megnyomott egy gombot kitett várakoztatóra, utána kinyomott véletlenül, és amikor nem hallotta a hangomat a beszélni nem tudó lányom azt mondta anyukámnak, hogy agggyyáááá anyáááát! :)) Nem aludt olyan jól,mint szokott, éjszaka felébredt 2-4 között, most azóta is alszik, várom, hogy felébredjen és köszönhessek neki végre. :) Nagyon furcsa volt, mikor reggel ébredtünk, és nem kellett a kis szobájába mennem reggelit vinni és köszönni neki.. Most várom, hogy felébredjen és lássam a kis arcát, hogy mit szól hozzám/hozzánk.

SKY írta...

deszépek!!!

CsJudit írta...

Örülök, hogy találkoztunk tegnap, jó volt benneteket végre személyesen is látni! Jól érezték magukat a gyerkőcök (és persze ti is)? Attilának nagyon bejött a lovagok felvonulása :)

cucka írta...

Kyra, én is úgy örülök nektek. :) A hitös alig hitte, hogy mi most először így meg hogy ennyire spontán stbstb. :)))) Jó volt látni Benneteket, és NAGYON CSINI VAGY! ♥

CsJudit írta...

Köszi, te is nagyon csini kismama vagy! A gyerekek pedig nagyon jó fejek! :D

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator