2011. szeptember 19., hétfő

Neverending story

Ismét pocsék éjszaka. Ismét ctg, nulla magzatmozgás, értékelhetetlen simák görbék helyett. Bő fél órás várakozást, -melyeket felrázás, csikizés és csokis croissant bevetése előzött meg-, végül a gépről lecsatlakoztatás, fél liter kakaó és egy übergej kapucsínó oldott meg. Erre már fölébredt a drágagyermek és mutatott némi hajlandóságot 3 darab kiugró vonal produkciójára. (zárójelben felajánlottam egy hajnal kettes randit is, amikor garantáltan szambát jár a kispasi, de senki sem lelkesedett igazán az ötletért)
Az elmúlt napokban a hangulatváltozásaim tankönyvbeillően eklektikusak, így a biztos vesztesek rezignáltságával kértem, adja valaki azt írásban, hogy ha Zsigmond a kijelölt dátumig nem hajlandó útnak indulni, akkor nem jöhetek ide többet még akár vállalva a kétnapontát és a saját felelősségre szabadlábon ctg-t. (merthogy ugye be lettem fenyítve az itteni befektetős protokollal, amit jelen állás szerint, egy normális várandósságban pont semmi sem indokol, a két kicsit meg már meg sem említeném indokként...). Volt egymásra-mutogatás meg mindenféle hümmögés, persze írásos paptyírt erről senki sem ad(hat), a szememben lobogó őrület meg egészen elrettentő lehet. (apjuk is menekül, szerinte már az sem mindegy hogyan vesz levegőt mellettem... holott csak azért haraptam ma éppen le a fejét, mert belémfeszíti a gyereket azzal, hogy minden napra kitalál valami halaszthatatlan elintéznivalót, amitől én agyban blokkolom a szülést...)

Következő időpontunk péntek. És a buflák fejem már a múlté. brühühü.

21 megjegyzés:

Ildi írta...

majd ma éjjel a vihar kicsalogatja!!!!!! nyugi!! :)

motymoty írta...

Inkább nem mondom el a kedvenc frázisodat, majd megteszi más. :)

Pedig nekem tökéletes lenne ez a hét. :)

Bea írta...

Borzasztóan ismerősek ezek a sorok:) Mintha Minka születését is valami hasonló téboly előzte volna meg, nem????? Hidegfront jön, nyugi. Bár én még mindig tartom, hogy nem lesz ebből előbbszülés. Bocsi.
és nem kell befeküdni, nyugi. Emlékszel végül nekem sem kellett Milánnal, pedig engem is megparáztattak vele.
puszi, és kitartás, befeléfordulás, koncentrálás!!!!

cucka írta...

jajj Bea, én is csodálkoztam ezen a nyákdugós két héttel ezelőtti történésen... notórius túlhordó vagyok, ennyi. és hagyjanak már engem békibe. annyira nem hiányzik a lelkemnek ez az uccsó időszakos csesztetés. enélkül is épp eléggé bosszant ez a lehetetlen állapot.
és nem érzem azt, hogy bármi történne. emá' mérleg gyerök lesz. (amit annyira azért nem is bánnék, elkélne egy kevésbé izgága gyermek is a két nyilas után :D)

motymoty írta...

Pedig a nyilasok igazán jófejek. :D Azért addig ne tartsd bent. :)

Dius írta...

Höhö.. te tényleg azt hiszed, hogy a mérleg nem izgága? :D :P Van nekem egy mérleg férjem.. elárulom.. még felnőtt fejjel is igen izgága.. :D (a gyerekkoráról meg nem akarsz tudni)

Másik: szerintem Te saját magadat is paráztatod most valamiért. De miért???? Félsz valamitől?

cucka írta...

jófejnek jófejek, meg okosak is és rafináltak. és jóindulatúak. és segítőkészek. és energikusak. és szókimondóak. és szabadelvűek. és akaratosak. és imádnak kibújni mindennemű felelősség alól. és roppant kedves gyermek, ezzel mindig levesz a lábamról. mindkettő. megfőz és kenyérre ken. :D

motymoty írta...

:)

cucka írta...

ezek után a mérleg csak nyugodt(abb) lehet. :D

Dius, nem tudom, én már totális megadásban vagyok. már a fájdalmaktól sem félek (annyira), csak lenne már vége. terhes vagyok már, önmagam és környezetem számára is. és nagyon fáradt. egyfajta éberálomban élem mindennapjaimat. éjjel alig alszom, nappal meg nem tudom bepótolni semmiképp. passz.

anyus írta...

Motyi, ugye arra gondolsz h GYEREK BENT MÉG NEM MARADT?? Höhö.

motymoty írta...

Tudtam, hogy nem fogod kibírni... :D

cucka írta...

meg repülő se az égben, HÖHÖ. :D

(és tudtam, hogy nem fogja valaki kibírni ezt az elcsépeltet. köszi, csajok :D)

anyus írta...

Hát én még nem hordtam ki úgy gyereket h ne hallottam volna :D

mhtimi írta...

Jók ezek a közhelyek.... csak az a szerencse, hogy igazak is :)))
Ettől függetlenül teljesen normális, hogy így éled meg az utolsó napokat. A rózsaszín köd, és a habos-babos babaszoba, a romantikus várakozás csak a lányregényekben szerepel. A valóság ez, amit Te is érzel most...sajnos...de tudod...GYEREK MÉG NEM MARADT BENT:))))

Kinga85 írta...

Én az összes terhességből az utolsó várakozós napokat viseltem a legnehezebben. Pedig még csak túl sem hordtam a lányokat... Szóval kitartás, és nagyon veled érzek. (Annyira emlékszem még, mikor Minkát várva novemberi szüléssel kecsegtettek... még jó, hogy ez most kimaradt :D) Túlhordás-befektetés: Ezt nem is értem, hogy miért rutin sok helyen. Benn se csinálnak mást, mint napi 1x meg ctg-znek. De ezt tuti megúszod, és a héten megszülsz, és kész :)

Magdaléha írta...

Kitartás Cucka!!!!
Tarts ki, hogy nem fekszel be, és hidd el Zsigu hamarosan kibújik!!!
M

Timocska írta...

Ma letelik az ominózus emlegetett 3 nap! :-) De én még mindig a 22-re szavazok! :-)) Drága Cucka, pusszantalak!

Nani írta...

Áááááááááááááhhhh, nem ér nem jelentkezni ám!!!!!!!!!!

sellőlány írta...

Cuckahiányom van... a famíliát is beleértve...

cucka írta...

a csönd az mindig egyértelmű. ha történne valami, arról értesítenélek Benneteket. ;)

motymoty írta...

Mindig egyértelmű? Szóval te is rosszalkodsz, ha csönd van körülötted? :D (Egyesével kihúzogatod a popsitörlőket, meg ilyenek?)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator