2011. szeptember 16., péntek

Újabb ctg

A nem szokványos éjszaka után, hajnal 4-kor, szolidarizáló lányommal karöltve (aki aggodalmaskodó kicsiny szívarcocskájával türelmesen totyogott velem a mosdó-, fájó- és ivójáratokkal gazdagon tarkított éjszaka alatt, minden rándulásomnál pici kezét a hasamra szorítva kérdezgette, hogy baba? baba?) végre elaludtunk, és tettük mindezt családi stábunk teljes elkéséséig. 
Egy furcsa hasremegésre ébredtem, melyet csönd követett. Megijedtem és mindenféle butaságot vizionáltam, hiszen Zsiga uraság a máskor jólbeváltakra sem reagált. (csoki, reggeli kávé, téliszalámis zsömle). Úgy döntöttem, bebumlizok mégiscsak arra a ctg-re. 
Barátnőstől-Kismicistől vágtunk neki a buszútnak, hogy pár óra múlva kiderüljön, Zsiga ismét megfordult, igaz most csak a tengelye körül tette, háttal kifeszítve feszültködik, éppen elég bonyodalmat-riadalmat okozva ezzel, míg értékelhető nst és szívhang nem született. Alig mozog azóta is, látszólagosan pihen. 

És csak remélni tudom, hogy a nagy út előtti nagyalvását abszolválja éppen. Bár tudom, ideje még bőven van, az én idegeim energiatartalékai viszont végesek.

7 megjegyzés:

Ercsi írta...

Szerintem keddig lesz itt baba... ;) addig vagyunk ugyanis elutazva, es mindig itt kapok babahirt, vagy pozitivteszt-hirt... ;)
Egyebkent a heten azt almodtam, h hajnalban az sms-ed keltett, hogy Zsiga villamszulessel megerkezett... Varom az sms-t!!! :)))

cucka írta...

Ercsi, a próféta szóljon belőled! :D

Hold-AnyuCica/WS írta...

Remélem, az én álmaim nem teljesülnek mindenestül :S

-Anita- írta...

De izgi :):) Minden nap jövök vagy 700x, nehogy lemaradjak. :D

picidia írta...

én is a te szüléseddel álmodtam! :) hipphopp meglett. ;)

cucka írta...

óbárcsak. :))))

gneke írta...

Szűz vagy Mérleg lesz-e?

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator