2011. november 11., péntek

5 év

A tél közeledte csak úgy ontja minálunk az évfordulókat, emlékezetes dátumokat. Jókat, rosszakat egyaránt. A mai különlegesen bizsergető, hiszen polgárilag éppen öt éve mondtuk ki a boldogító igent és lettünk férj és feleség. S ha ránézek az órámra, még az idő is stimmel.

Emlékszem, utolsó pillanatig nehezen hittem el, hogy mindez tényleg velünk történik. Próbáltunk hagyományőrizni, a vőlegény már koradélutántól egy barátjánál készülődött, mi, lányok, pedig rihegve-röhögve készülődtünk -azaz inkább készítettek-, sűrűn lecsúsztatva egy-egy kétcentest. Emlékszem, hófehér ruhában még egy gyors cigit elnyomtunk az erkélyünkön, a lakótelep közepibe, és emlékszem a büszkeségre is, amit akkor éreztem, amint elkaptam egy-egy lopott függönymozgást, ahogy mások nézték készülődésünket. (azt tényleg csak zárójelben, hogy akkor pöfögtük a tényleg-az-utolsót, amikor már rég a helyszínen kellett volna lennünk...)
És emlékszem, hogy út közben a hídon majdnem leröpült a cikázó menyasszonyi kocsinkról a csokor, és arra is emlékszem, hogy végig röhögtünk és a magossarkaiban pompázó szőkenő barátnőm kikiabálta a bénázásunkat dudálással is nehezményező autósoknak, hogy vigyázat, menyasszonnyal vagyok, és egyáltalán nem félek használni!
És emlékszem arra a pillanatra, amikor már egyértelművé vált, hogy az a közel száz ember tényleg azért gyűlt össze, hogy tanúi legyenek a boldogságunk konszolidált megpöcsételésének. s hogy aztán végigbulizzunk egy füstös szórakozóhelyes éjszakát.


Valamint egy bizonyíték arról, hogy volt idő, mikor még nekem is volt jó lábam, hogy már 5 éve sem voltam normális. És azóta a helyzet csak súlyosbodott 3 gyerekkel:

12 megjegyzés:

Hold-AnyuCica/WS írta...

Jé, ilyen szexi láb mutogatós képem nekem is van :D A baráti körrel készült fotón rántottam fel a "leplet".
Sok boldogat :) 5 év alatt 3 gyerek az nem semmi.

mbal írta...

Örök boldogat! Nagyon jó képek!

Beso írta...

Sok boldogságot a csini exmenyasszonynak és exvőlegénynek és a belőlük esketett házastársaknak! Az lenne még szép, ha emilyen szép ruciban látnék egy képet, amint éppen valamelyik kecskeleányt bírod tejleadásra!

picidia írta...

boldogat! :)

Dius írta...

Még sok-sok boldogságban együtt töltött éveket kívánok.
A huszonötödiken meg már majd ér a lábakat összehasonlítgatni, meg sóhajtozni, hogy "bezzeg akkor...", addig meg még jó sok időd van... :P

gneke írta...

Sok-sok boldogságot továbbra is!
Nekünk holnap, bár nem házasságos csak első randis évforduló: a 15. Tudod ha ti ünnepeltek mi sem maradunk le;)

Ercsi írta...

De jo volt olvasni a keszulodos szosszeneteket! :))))
Nagyon sok boldogsagot Nektek!!!

Bea írta...

Még sokszor 5öt neketek:) Puszik
Köszi a tegnapot:)

julcsi írta...

Sok--sok Boldog évet kívánok még nektek!!!!!!

cucka írta...

köszönjük szépen! :)

Lili írta...

Cuckám!

Semmit nem változtatok, na jó apjuk megemberesedett bajuszilag :)
A 10 évesre tessen megduplázni a siserehad létszámát :)
Ölelés Lili

Kinga85 írta...

Még sokszor ennyit :)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator