2011. december 28., szerda

Az úriember

Délutáni vasalás közben (melyet szigorúan a gyerekszobában kell teljesítenem, Kolompos zenei aláfestéssel), szemem végigsiklik az új ágyukon és picinyke sóhaj kíséretében hangot adok sóher énemnek. Ez nem vicc, világ életemben emeletes ágyra vágytam, de egykeségemből fakadóan drága szüléim sosem vettek igazán komolyan. (és nem mellesleg a nagypapám nevével intarziázott századfordulós, kézzel faragott polgári bútoraink közé semmiképp sem illett volna egy szocreál emeletes ágy)
Hunor, az örökjószívű egyből felajánlja, hogy szívesen megosztaná velem a fönti ágyát, habááár -nyújtja el miközben az ágyaláját vizslatja- azt nem hiszem, hogy ez elbírna téged, anya.

Hát kösziszépen. Oké, érzem én azt a 3 nap alatt 3 rámcsússzant zabálásból fakadó kilót, nade azért mégiscsak! (és január egytől újvilág, ma update leckéket vettem a világhálón és célul tűztem ki, hogy bármennyire is hasad meg a szívem az ottfelejtett falatokért, beszüntetem a házi konyhamalac funkciómat és félre teszem az etióp gyerekekért folytatott aggodalmamat, helyette imprintingelem a minden maradékot eltüntető baromfiudvarunkat)

6 megjegyzés:

anyus írta...

:D Nekem is csak a kollégiumban jutott emeletes ágy :) Sanyarú sorsú egykék...

Ercsi írta...

Nekem volt... ;) Igaz, tesóm is.. :D

cucka írta...

Ercsi, úgy könnyű! :DDD
anyus: ugye, hogy ugye?! az a rengeteg komplexus meg monopolhelyzet. hajajj, de sanyarú gyermekkorunk volt, még emeletes ágy se jutott. brühühü. :D (és én még kollégista se lehettem)

Dius írta...

Höhö. :D Az emeletes ágy nekem sem jutott ki gyerekként, pedig tesóm is volt. De azóta már kipróbáltam. Rendszeresen onnan néztem szombatonként az x-faktort. :D Mármint hogy a felső ágyról. Marhajó. :)
Hunornak meg legközelebb mondd meg, lesz ám ez még fordítva is... vagy minimum egy súlyba értek előbb-utóbb. :D A két nagyobb fiamnak már akkora lába van, mint nekem, simán felveszem a farmerjaikat is, pedig kilóra még azért én vezetek (olyan öttel-héttel). :D
Eljön még a Te időd.
És ha előbb szólsz... ma fogyott el az update bejgli... de update somlói még van. Maga Norbi is büszke lenne ránk érte. :)) Annyira update.

Bea írta...

Nekem sem volt emeletes ágyam, és nagyon irigy voltam az osztálytársamékra, akiknek volt. Lehet, hogy emiatt a gyerekkori trauma miatt volt az, hogy a belvárosi lakás galériáján imádtam aludni, olvasni, és egyáltalán csak úgy fent lenni. Tök jó volt!!!!!

Névtelen írta...

En ezt elore kivedtem az egyke fiamnal!Emeleten alszik,alatta a szekreny es iroasztal.Ilyen kellett volna nekunk is anno...
Most mindent bepotolhatunk ami kimaradt es rafogjuk a fiura! :DDD
Hedi

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator