2012. november 2., péntek

Isten hozott, vágyakozás!

Ismét kismama tünethiányban szenvedek, de most már nem követem el azt a hibát, amit közel hat éve, amikor Hunorra várva szintén nem jöttek a tünetek, és akkor én kitaláltam, hogy a tonhal konzerv olaját újrahasznosítva szalonnát pirítok bele és kiadós rántottát sütök. (máig érzem az orromban a tömény zsír tapadós szagát, azóta sem bírom megenni a tonhalkonzervet)

Persze, akad azért egy kis itt szúr-ott nyom, és a napi ebédutáni húszperces kómázás is menetrendszerűen érkezik, mint ahogy az esti 9 órás vízszintes megborulásom is. Reggelente pedig az amúgy is alacsony vérnyomásom döngöl padlóba, kis szédüléssel, fülzúgással és soron kívüli csillagokkal tarkított világelsötétüléssel.

A legmarkánsabb tünetem azonban a junk food iránti szenvedély. Hunorral az első hetekben még dolgoztam, a futárunknál heti 5 munkanapban udvaroltam ki, hogy legyen szíves egy mekdrájvba megvenni a reggeli mekreggelimet. (ühüm, legyen tojásos meg békönös, igen hosszú kávéval, meg jöhet valami süti is. és imádlak, és annyira köszönöm!). 
Micivel klasszik kosarat tömtem, csípős szárnyasat. (igen, egyedül!)
Bigivel javarészt meki kosztot toltam, bár lényegesen nehezebb helyzetben voltam, akkor már itt laktunk, s csak ünnepnapokon juthattam egy kis jóféle gyorséttermihez, így minden fajtának tudtam örülni.

Most pedig csak vágyakozom. És álmomban már nem dohányzásilag bűnözöm a teraszon, hanem büntetlenül mekfarm menüt rendelek egyedül egy üres mekiben. (igen, lehet nagyobb az üdítő, igen, a sültkrumpli is)

(mindazonáltal tegnap szívesen elfogyasztottam volna egy kis parmezánbundába bújtatott mangalica karajt vargányakrémmel és szték burgonyával) 

8 megjegyzés:

Cuki írta...

Cuckám, egy kismaminak mindent....csak szólj és viszi a futár a mekfarmot:-)

Chipmunk-19 írta...

I love mekdó. 16 hétig hánytam Barnabással, mekis kaja tartott életben :-)

cucka írta...

Cuki, de cuki vagy! ♥

Chipi, ez megnyugtató, nekem is mindig jól tudott esni! :)

Bea írta...

A mekis kajáért én is mindig odavoltam pocakosság alatt. Volt hogy az életemet tudtam volna adni egy mekiburgerért sültkrumplival.
Ha lenne egy McDonaédsom, akkor nyilván csinálnék valami Kismama-menüt :)

cucka írta...

Bea, de ne legyen túl egészséges! ;)

Bogi írta...

muhahahahhaha, ez nagyon tetszik :D
Cuckám, egyébként megkaptad az üzenetem a fb-on? :)

patyoma írta...

Terhesen én is mindig mekiben akarok enni. Ha tudtam volna, hogy ez ilyen általános jelenség valószínűleg nem hasat behúzva, padlón csúszva, suttogva kértem volna a mcmenűmet kismamaként, amikor azt hittem mindenki megvett, hogy ilyen szeméttel mérgezem magzatom.

cucka írta...

Bogi, meg, de a döbbenettől még nem jutottam szóhoz. Aznap ti voltatok a sokadik búcsúzók. :(

Patyoma, elsőre még én is lapos-kúszásban vételeztem mekit. Negyedikre sem mellkidüllesztve teszem, de fejet hajtok a hülye hormonjaim előtt.

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator