2011. július 26., kedd

és máris egy 31-es

Az elmúlt napok, ha máshol nem is, de a lelkemben igencsak mély nyomot hagytak. Az sem biztos, hogy éppen a legmegfelelőbb könyvet olvasom, amiben halomra vetélnek el és szülnek koraszülött és életképtelen csecsemőket nők tucatjai a második világháborúban. Bárhogy is legyen, a múltkori éjszakai 10 perces fájások, valamint a négykézlábas reggeli ébredések és a szinte szünet nélküli alhasi-gáttájéki-derék fájdalmak nem hagytak nyugodni. 
A doktorbácsinkkal abszolút ellentétes üzemmódban mozgunk, így legközelebb egy augusztus végi találkozót tudtunk megbeszélni, bár ha nagyon pillogószemű hanggal próbálkoztam volna, bizton tudom, hogy bepréselt volna valahová, de ehhez meg nem éreztem kellően problémásnak magam. Viszont az éjjeli szörnyek meg jöttek és támadtak és lassacskán bekebelezték agyam legpozitívabb területét is. (a monoton esőzés sem javított sokat a lelkiállapotomon)
Nem maradt más hátra, mint családi békénk megőrzése érdekében, tegnap délután időpontot kértem egy fővárosi ultrahangos műhelybe, ahol még anno Micikisasszony jetilábait is diagnosztizálták. Az időpont megszerzésével szinte egy időben gördültek le a mázsás kövek is a szüvemről, és rögvest vissza is kerestem a réginaplónkban, milyen is volt a valódi élet ugyanekkor Mickóval, hiszen mint köztudott, az idő kellemesen kopottá idealizálja a történéseket... és valóban. Pontosan ugyanígy szenvedtem ekkor már Micilánnyal is, talán csak a fokozatossága miatt volt könnyebben elviselhető, megszokott. 
A rendelőbe rekordidő alatt értünk, mert természetesen késtünk (mert hát, mikor máskor szöktek volna ki a kecskéink a Duna partra, ha nem most, indulás előtt?!),  Zsigmond herceg éppen legszebb álmát aludta (akárcsak testvérei tették kint a kocsiban), így a mozizás eléggé egyoldalúvá vált, bár a lényegi lelki megnyugtatás megtörtént. Zsigabiga a hidegfrontot használta fel a menetirányba fordulásához, ezt éreztük meg mindketten. Feje szépen be van már ékelődve (ezt érzem én), méhszáj zárt, magzatvíz megfelelő mennyiségű, lepény első fokú érettségű, kicsi ketyegője szépen zakatol, becslés szerint 1800 gramm súlyú (a várandósság végére 3500 körülire saccolták). A képeket nézve tiszta Minka, pufók és csücsöriszájú, a fotói meg tipikusan Minka ébredős fotók lettek. 



Akinek még nem lenne elég a jóból, az megnézheti az alábbi videón a teljes felvételt is, ami nagyjából a pufók manó ébresztgetéséből állt, akad egy elcsípett bátortalan félmosoly (10.30-nál), egy ásítás (11.30), egy gombóccá hengeredett babapakk lehetetlen pozícióban: arc előtt kezekkel-lábakkal (11.44-től).


Úgy tűnik, ismét sikerült egy újabb Apa-klónt életre hívnunk. Azok a fránya recesszív génjeim...

7 megjegyzés:

Bea írta...

CSodaszép Kislegény:) És szerintem csak kezdetben Apaklónok a gyerekek, Hunor pl. már tökre hasonlít Rád:)
Örülök, hogy jól vagytok! ölellek:)

Dius írta...

Ó, de helyes. :) Majd figyeld meg, az a verzió lép életbe, hogy olyan lesz külsőre, mint Minka, természetre meg mint Hunor. :))
A könyvet meg gyorsan hagyd abba, és olvass valami vidítóbbat. :P
De az mindenképpen jó hír, hogy most már jófelé van fordulva. :))

Ercsi írta...

Jajj de kis gyonyoru pufokpofi! :) <3 es milyen _hatarozottan_ KISFIU!!! ;) :))))
Diusnak igaza van, olvass mast! :P

sellőlány írta...

"Apaklón" :-))) Szerintem nagyon is jó véráram, ha a másik kettőt tekintjük alapnak. Ésss hahhhhhaaa, készüljetek fel, hogy hamarosan (ti felnőttek) ki lesztek szorítva a szülői hálóból, mert Zsigubigu mutatványai mellett (és a tesók kalimpálásával halmozottan) együtt aludni képtelenség lesz.

cucka írta...

Bea, Hunor szemét vállalom be egyedül (a többcentis pillái már nem is az enyémek), meg bizonyos vonásait, amúgy tiszta gyerekkori apjuk. Mici meg a felnőtt mása. Zsiga meg a Mici mása. :D (nomajd az onokák :DDD)
Dius, ezt a verziót sem bánnám. Amúgy egyre kíváncsibb vagyok, és egyre nyugodtabb. A mozdulatai alapján erős(ebb) legényke lesz, sokkal határozottabbak a megmozdulásai, sokkal markánsabbak a fickándozásai, mind elődeinek. Már nagyon várom, hogy találkozzunk. :)
Ercsi: igen, már a tizenakárhányadik heti ultrahangon sem volt kérdés hogy fiú lesz-e. Akkor is éppenugyanígy indította a vizsgálatot. :DDD Félreérthetetlenül. :D
Sellőlány, már gondolkodunk a megoldáson. A verzió: Hunor emeletes ágyban gondolkodik, természetesen ő felül, Mici alul. B verzió: ha mégsem jönne be, akkor az első időszakban Zsigu kisrácsosban (ez nagyban függ a legíny temperamentumától: ha olyan lesz, mint Hunormester, aki fél óránként ébredt, nem működik, ha viszont Mici alkatú: aki pár hetesen már csak éjfélkor kelt egyszer, akkor nagyon is működhet), aztán ha mégsem költöznek a sajátjukba, egy újabb matraccal gazdagodik az én oldalamon a hálónk. :DDD

Popianyu írta...

Jól mondja Bea, születéskor mindkét enyém gyerek kikkköpött apja volt, Réka esetében ijesztően az, aztán most meg....nem tudom, kire hasonlítanak. :)))))))))) De! Az biztos, hogy nem rám. :(

Kinga85 írta...

Csodaszép pofija van ♥

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator