2011. október 7., péntek

Nade, mért is nem állt meg a világ...?

Valahol a nagyvilágban, egy szeptember végi éjszakán útnak indult egy kisember, hogy felfedezze-megismerje a miéletünket. Hajnalhasadásra, hosszú és nehéz út után, fáradtan és elcsigázottan meg is érkezett közénk. Ott és akkor megállt a világ. Percekre-órákra-napokra. Csak apró simogatások, leheletnyi puszik, hatalmas alvásokkal tarkított összebújások alkották az életünk. 
Aztán hazajöttünk és ugyan kicsit komplexebben -hála a két nagyobbnak-, de az érzetek ugyanezek maradtak. A napok teltek és én valahol megrekedtem az első idők túlcsorduló ragadványában. Nem bírok kilépni, nem találom a helyem, minden olyan bizonytalan és puha és ismeretlen. A hormonok furcsa játékából fakadó érzelmi labilitás sem segíti most elő azt, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Sőt, az átlagban másfél óránkénti éjjeli Zsiga-riasztás sem.
Fel kellene vennem a ritmust, meg kellene találnom a helyem, de még nem megy. És mit tesz ilyenkor egy vérbeli (szőke) nő? ül a maga elvárásai alkotta kupaca tetején és sírva fakad.

Szélsőségek nagyasszonya bréking nyúzolt egy aktuálist.

5 megjegyzés:

Bea írta...

Szerintem nem kell azt a világot mindenáron újraindítani.... dagonyázzatok csak a szirupban, élvezzétek a Csodátokat. A dolgok meg úgyis maguktól a helyére kerülnek majd idővel. Így 1 héttel az események után nyilván nincs még itt az ideje a visszarázódásnak. Ny
Nyugi!!!! Ez az időszak erről szól, ne siettesd, éldd meg inkább minden percét, mert gyorsan elmúlik.... most Neked mondjam,Te??????
pussz

Névtelen írta...

Drága Gabi, teljesen rendjén van, hogy így érzel. Engedj az árnak, hadd vigyen. A háztartás meg az egyéb kötelességek megvárnak, de ezek a napok visszahozhatatlanok a család életében. Szurkolok Neked, és nagyon-nagyon ölellek Zsigástul! :)

anyus írta...

Bakker mér nem szóltál béllának?? http://motymoty.blog.hu/2011/09/26/most_pont_jo
Amúgy meg: a klimaxos érzelmi labilitásra állítólag már van gyógyszer. Erre nincs :(

Dius írta...

Na csak semmi sírás. Teljesen normális ez, hogy így érzel. :) (de ezt már mondtam ma) És igenis a világnak az a dolga, hogy megálljon. Kár, hogy annyira civilizáltak vagyunk már, hogy ez nem így történik. De ami odabent van, az a Tied. Csak éld át bűntudat, lelkifurdalás nélkül minden mélységét és magasságát. :-*
Gondolok rád sokat. És ha másban nem is tudok segíteni, tudod, bármikor meghallgatlak.. ha kell, sírok is veled. :)
Puszik.

SKY írta...

Gabikám, édes szélsőséges legjobbanyák egyike. Hadd forogjon a világ a maga tempójában, Te meg csak csodáld a csodálnivalóidat. Három gyerekkel egyébként sem lesz ez másként még vagy öt évig :)
Aztán majd szépen alakulnak a rutinok, de ettől még a csodadolog az marad. Úgyhogy csak lebegj, meg sírj, ha kell, meg örülj ezeknek a gyönyörű gyerekeknek.
Nagyölelés naccsalád :)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator