2011. december 31., szombat

Évzáró statisztika

Mióta szolgáltatót váltottam és nálamnál hozzáértőbbek elmagyarázták miért is jó az nekem, ha van a blogomon statisztika, azóta előszeretettel csemegézem a heti hírlevelet. Ebből nyújtanék egy csokorra-valót, szeretetvel.

A keresőkifejezések a kedvenceim. Mostanában a legkelendőbbek a "parti drogok" (na, ez hogy?) vagy az "anya-lánya szexvideók" (ilyen van?) , de mintegy mellékesen "2012 december 12 világvégé"-vel is többször visszalátogattak. (Kismici alaposabb megismerése után azon egy csöppet sem csodálkoznék, ha éppen a 3. születése napjára esne az ősrobbanás). Aztán van olyan is hogy "hogy mi" (aha az), "villámmekvín képek" (azok itt nincsenek, csak beszélünk róluk), "egy átlagos nap" (fehér holló), valamint "emeletes ágy összeszerelése", (ehhez a mellékelt linket tudnám ajánlani, mi eszerint dolgoztunk). De kerestek már nálam "kecske fejőgép"-et (azt úgy hívják cucka), "220-as vérnyomással mit kell tenni?" (felkeresni a körzeti orvost, bár nekem most erőst rendült a bizodalmam a doftorokban, igyon inkább fagyöngy és galagonya teát), "a többedik szülésnél nincs túlhordás" (nagyon rossz helyen jársz, itt csak az van. többedikre is), "közösen meztelenkedünk" (veled és itt aztán biztos nem)

A legtöbben még mindig a régi oldalunkról látogatnak ide, ezt követik Csöpkéék (régi és új oldalukkal egyaránt szerepelnek a listán), és nagyon szorosan következik a Kingáéktól érkezés. (a top tenben benne vannak még: Lillusék, Dius, Anyus, Csilli, Nani és egy számomra rejtélyes -és/mert zárt- Dominikalány honlap)

Szeretném megköszönni azt, hogy még mindig itt vagytok, hogy amikor feladnám, érkezik egy apró jel, egy pozitív gondolat, és újra erőre kapok. Hogy meddig írok még, azt nem tudom. Míg itthon vagyok, gyed-betegen, mindenképpen szükségem van erre a kiskapura, amin keresztül friss levegőhöz jutok vagy éppen kiengedhetem az itthoni gőzt. 
Köszönöm, hogy velünk vagytok, hogy kíváncsiak vagytok a mindennapjainkra, hogy hozzá(m)szóltok. Ez az év (is) mérföldkő volt a javából, voltak nagy megmérettetések, és óriási bukások. Születtek új barátságok és pár elvásott szál is lengedez még elvarrásra várva. Megszületett Bigi is, aki most már fődíj esélyes a legbesimulóbb gyerek kategóriában. Nagycsaládosok lettünk, és ennél többre én igazán sohasem vágytam. (talán csak még nagyobbra...)

Kívánok minden olvasónknak, barátunknak és szerettünknek egy olyan boldog új esztendőt, amelyben mindenki megtalálja a számításait, a boldogságát. Kívánok mosolyt a fáradt arcokra, megbékélést a keresőknek, társat az egyedül járóknak. Nyugalmat és figyelmet. Egymásra. Önmagunkra.

18 megjegyzés:

Cuki írta...

:-) Én Facebookról vagy Nanitól jövök mindig:-)
Azt hiszem sikeres évet zársz, az egyik kicsikéd csodálatosabb, mint a másik:-) (mármint mind ugyanolyan csodálatos, csak így szól a mondás:-D) Szóval remélem sokat írsz még és csupa jót:-) A gyed pedig még jó sokáig tartson!!!!! Boldog Új Évet, kevés betegséget....Puszi!

ilgya írta...

Jó volt ezt így olvasni az év utolsó napján! Hasonló jókat kívánok Nektek is az új esztendőre!!!!ölelés:Ildikó

CsJudit írta...

Cucka, hasonló jókat Nektek is! Hunor negyedik szülinapján döbbentem rá, milyen régen is olvaslak benneteket (még pocakban volt a legény, amikor rátaláltam a blogodra). :D :D :D

csifo írta...

Nagyon Boldog Új Évet kívánunk mi is neked és remélem én is , hogy még sokáig olvassuk a blogodat, mert akkor valahogy mindig vissza találok oda ahonnan elindultunk olyan régen, sajnos én már nagy ritkán kerül "haza", mert a szüleim is ide költöztek.Még egyszer BÚÉK!!!!!
Csilla!!!

motymoty írta...

Buék!

julcsi írta...

Nagyon Boldog Új Évet kívánok Nektek!!!

Tuti írta...

Nagyon boldog új évet kívánok Nektek!

Bea írta...

Nagyon boldog, vidám, kecsketejben gazdag új esztendőt kívánok Nektek!
puszik

gneke írta...

Nagyon boldog világvégehangulatmentes új esztendőt:-)
Jó ez a statisztika, a többedik szülésnél nincs túlhordásnál már hangosan nevettem. (pedig ránk így még nem is félretaláltak).

anyus írta...

Örülök h idén benne voltam a statisztikádban :D
Búék :)

Dius írta...

Kíváncsiságból megnézem majd ezeket a keresőszavakat.. :D
Kívánok Nektek az új évre sok-sok boldogságot, egészséget, nevetést, meg amit csak szeretnél. :)

mbal írta...

Boldog új Évet Kívánok!!!

Csőryke írta...

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

mhtimi írta...

Bort, búzát, békességet, kecsketejet,egészséget! Boldog új évet!

Chipmunk-19 írta...

én is imádom a keresőszavakat! hetente nézem a google analyticsen a blog dolgait. elképesztő emberek vannak, nem? milyen jó lehet a Google-nál dolgozni, ők mindent látnak :-)

SKY írta...

Öleléseimet küldöm :)

Beso írta...

Egy izgazi cuckás évzáró beszéd volt! :-) Kívánok én is minden jót az új esztendőre Neked és családodnak! Bár ritkán kommentelek, de nem mulasztok el egy napot sem, hogy benézzek ide egy kis jó kedvért! Nálad, nálatok nem lehet unatkozni:-)

Erika írta...

Boldog új évet nektek! :)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator