2012. március 23., péntek

Távirati stílusban

Kecske szaporulat és Bigi fogzás* stagnál. A kazánunk (vivát sufnituning, és most nem magunkat éltetem) az évek óta húzódó, eredménytelen sztrájkok végkifejleteként egy őspukkanással megfűszerezve** életét adta az eszméért. Ez két napja történt. Azóta nem fürdünk*** és nem fűtünk****. Viszont együtt alszunk. Engem már diszkrét alomszag lengedez körül. A kölkök leszoktak a kulturált együttalvásról: rugdosnak. A férjem is. Engem fejbe. (aszongya, mit kerestem lábvégnél, mondom, csak ott volt hely. szerinte az fokozottan veszélyes terület. nem írom le, mit válaszoltam)


* helyette új játék van: hátról bármikor-bárhol hasra fordul, és rövid időn belül fuldokló sírás. Igen, éjjel, álmában is. Nemszerethason, na. 

** az esti káoszban ad hoc módon el kellett fogyasztanom a teraszon húzóra üvegből pálinkát, egy sopronit és egy vékonyított szál dohányipari terméket. Nagy volt az ijedtség, kérem.

*** este a ház ura, aki mégiscsak szolgáltatóipari egységben dolgozik, furcsa hangokat hallatva lezuhanyozott a 10 fokos vízben, én meg csak önmagamhoz méltón, cuki-módon elismerően biztatgattam, hogyaszongya, "te egy állat vagy!".

**** a 16 fok alá még többet ront a komfortérzetemen

6 megjegyzés:

anyus írta...

Melegben büdösebb lenne.

cucka írta...

mindegy, de legalább nem fáznék.

anyus írta...

Sajnálom. Csak próbáltam valami pozitívumot találni :)

cucka írta...

már jobb, van meleg víz és pár napon belül talán még fűtés s lesz. juhé. :)

Bea írta...

addig meg süssetek szalonnát minden este:)
mondjuk a szagotok attól nem lesz jobb, de legalább meleg lesz.

Kinga85 írta...

Azért így leríva vicces :D
De remélem már nem fáztok :)

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Cucka blog. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator